Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Apunteu-vos a la 'T-shirtmania'!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Vivienne Westwood
Foto: Marta Lamovsek Vivienne Westwood

Apunteu-vos a la 'T-shirtmania'!

Viatgeu per la història, samarreta a samarreta, a la Roca Village! Podreu veure les peces més icòniques i canyeres de tots els temps en l'exposició 'T-Shirt: Cult - Culture - Subversion', descobrir el vostre estil i trobar la vostra samarreta ideal

Per Contingut patrocinat
Advertising

La samarreta de la vostra banda favorita, la d'aquella frase reivindicativa que tant us agrada o la de la marca que mai falta en el vostre 'look'. La samarreta és una peça que està present en tots els armaris, sigui quin sigui el vostre estil. Una peça inconformista i poderosa que ha passat d'utilitzar-se com roba interior a convertir-se en un imprescindible. Ara, i fins al 23 de juny, la Roca Village es vesteix amb aquesta peça icònica i us convida a visitar les més de 140 signatures nacionals i internacionals que vestiran les seves botigues d'aquesta peça tan incondicional per a qualsevol 'outfit'. En totes elles hi trobareu milers de samarretes com a peces principals de qualsevol fons d'armari i hi ha per a tots els gustos!

A més, no us perdeu l'exposició 'T-Shirt: Cult - Culture - Subversion', del Fashion and Textile Museum de Londres i The Civic a Barnsley, on podreu viatjar per la història d'aquesta peça, samarreta a samarreta! Un repàs a la història d'aquesta peça bàsica de la contracultura urbana que segueix sent un element clau tant dels nostres 'looks' del dia a dia com dels nostres 'looks' més ocasionals.

Aneu a visitar la Roca Village i doneu-vos el gust de trobar, a les millors boutiques, la vostra personalitat feta samarreta! A continuació, us expliquem entre quin tipus de samarretes podreu escollir.

Samarretes que parlen

Les paraules se les emporta el vent, però no si estan plasmades en una samarreta! Motivacionals, històriques, reivindicatives ... una bona frase sempre queda bé i encara més si aquesta és sinònim de la teva personalitat. Defineix-te amb la teva samarreta i que et coneguin amb només mirar-te!

Luxe de màniga a mània

Entre les més de 100 samarretes de grans col·leccionistes privats i de firmes que trobareu com Dior, Gucci, Moschina o Vivienne Westwood segur que estan aquestes luxoses samarretes que fa temps que desitgeu ... I és que les samarretes no són només una peça informal, també serveixen per anar d'allò més elegant!

Advertising

Bojos pels logos

En diferents colors, estampats, tipografies, formes ... Estem vivint la revolució dels logos! I és que, què millor que una samarreta amb el logo de la vostra marca preferida per demostrar quin és el vostre estil? A Roca Village trobareu un munt de samarretes amb el logo de la vostra marca de moltes formes diferents, de l'estampat més simple fins a l'estampat més original!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising