Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Turkestan

Turkestan

Botigues Barcelona
Turkestan
1/2
©Maria Dias
Turkestan
2/2
©Maria Dias

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Hi ha una regla d’or per triar una catifa: “Importen els colors, les formes, les combinacions fetes per algú que no sap llegir ni escriure; els materials, i, finalment, els nusos”, diu Joan Sastre, al capdavant del nou Turkestan. El 2013 van celebrar el centenari del negoci familiar i alhora van abaixar la persiana de la botiga de la rambla de Catalunya. Però tenien ganes de continuar i idees, per això han reprès el projecte en un nou espai a l’Eixample, on aposten per elevar la catifa a la categoria de peça d’art.
Sobre parets d’obra vista exposaran rareses i reedicions contemporànies (ara hi pengen reinterpretacions dels 'kia sar', peces procedents del nord de l’Iran d’un minimalisme insòlit). A banda, seguiran venent les grans famílies de catifes procedents de l’Àsia. Trien les peces amb ull i bon gust –els van batejar com a 'caçadors de l’ordit i la trama'– i el mateix criteri l’han traslladat a la botiga. Aquí les catifes, fins a 500, no s’amunteguen amb desmesura sinó que es guarden en prestatgeries industrials tenyides de blanc.

Publicat

Detalls

Adreça Roger de Llúria, 90
Eixample Dret
Barcelona

Transport Girona (L4) i Diagonal (L3-L5)
També t'agradarà