Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un got que és la canya!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oriol Miralles

Un got que és la canya!

Un got retro amb la mida ideal per fer una bona canya!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Fer unes cervesetes amb els amics és un plaer al qual no renunciarem mai, però, reconeguem-ho: el recipient importa. No té el mateix gust una birra enllaunada que una servida a la temperatura perfecta en un vas exclusiu. Moritz us ofereix la solució perquè degusteu la vostra cervesa al mateix temps que presumiu de vaixella. Es tracta del nou Got Barcelona Vintage, un clàssic got de canya amb capacitat de 20 cl de cervesa. És la mida ideal perquè la cervesa es mantingui fresqueta!
El nou got compta amb un disseny únic que ret homenatge a la vaixella dels bars dels anys 60 i rememora la iconografia històrica de Moritz, amb la recuperació de dos dibuixos mítics: el de la Medalla d’Or de l’Exposició de Barcelona de l’any 1888, que es va atorgar a Moritz per la qualitat de la seva cervesa, i el de la Medalla de Plata de l’Exposició Universal de París, de l’any 1889. Gaudiu d’una bona cervesa amb el Got Barcelona Vintage, que ja està disponible a la botiga de Moritz per només 5,50 €, i emporteu-vos-el a tot arreu! ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising