Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Xacolata

Xacolata

Restaurants
xacolata
©Iván Moreno

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El croissant, expressió quotidiana del mestratge pastisser, troba a la Xacolata un exemple admirable. En Jordi Sala té més galons que Patton (Torreblanca, Escribà, Mas Pau, Elbulli) i un obrador on fa alta pastisseria al barri. En surt un croissant eteri, molt cruixent, amb el punt just de flonjor i el salat molt equilibrat. Hi posa banyes; que sigui fullat i amb banyes és més difícil que fer-lo allargat. I molta mantega; “Si fos a Sarrià, el vendria a euro i mig, però sóc al Poblenou”. També en fa de xocolata, d’ibèric i formatge, sobrassada, tomàquet, mozzarella i oliva.

Publicat

Detalls

Adreça Sancho de Ávila, 173
Sant Martí
Barcelona
08018
Transport Llacuna (M: L4), Glòries (M: L1)
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies