Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 consells per aprofitar al màxim la terrassa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Terrassa casa

5 consells per aprofitar al màxim la terrassa

Com treure partit d'aquest (petit o gran) oasi dins de casa teva

Per Monapart Barcelona
Advertising

Arriba l'estiu i amb ell les ganes de tombar-nos a la fresca sota el sol. Alguns hauran de conformar-se amb prendre l'aire a la terrassa d'algun bar, i d'altres podran gaudir d’un vermutet amb vistes des de la terrassa de casa. Sigui quin sigui el teu cas, tinguis una terrassa, un pati, un jardí o un balconet, et donem 5 consells per aprofitar al màxim aquest troç d'espai tan preuat en el mercat immobiliari de Barcelona.

1. Fes una neteja a fons

Tan si estrenes pis amb terrassa com si ja el tens però no has posat un peu fora des de l'agost passat, fes el favor de posar una mica d'ordre de cara a la temporada d'estiu. Amb una mà de pintura en els murs i una bona selecció de plantes, la teva terrassa no tindrà res a envejar a la de l'Hotel Majestic.

2. La terrassa no és un traster

L'absència de sostre no justifica la deixadesa. La bicicleta estàtica, les cadires que no et caben a casa, uns palets de fusta per a aquesta taula DIY tan molona que anaves a fer... No. Prou. Menys és més. Considera la terrassa com una habitació més de la casa, no un traster.

Advertising

3. Protegeix els mobles

A qui no li agrada un bon catàleg de mobles d'exterior? Ens encanta veure aquestes cadires tan ben envernissades i aquests para-sol tant blancs, oi? Inverteix uns euros en fundes per protegir-los de la pluja i així evitaràs que la teva terrassa acabi semblant el pati del darrere de Grey Gardens.

4. Plantes sí, però cuidades!

Has provat a beure aigua únicament els dies de pluja? No, oi? Doncs no deixis que les teves plantes visquin així. És millor tenir cinc testos amb plantes ben cuidades que quinze amb restes de terra i burilles o alguna ampolla de plàstic tallada a la meitat amb una branca seca.

Advertising

5. Cuida't de la fauna

A tots ens agradaria imaginar un estiu sense mosquits ni paneroles, però per sort o per desgràcia vivim en un clima ideal per a aquestes bèsties no benvingudes. Evita les acumulacions d'aigua i les restes de menjar de la barbacoa si no vols acabar protagonitzant una seqüela de 'Jumanji'.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising