Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 6 consells per preparar el teu pis per a una sessió de fotos

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Casa ordenada

6 consells per preparar el teu pis per a una sessió de fotos

Tens un pis en propietat i el vols llogar o vendre? Para atenció a aquests consells que t’ajudaran a mostrar casa teva de la millor manera possible

Per Monapart Barcelona
Advertising

Has decidit vendre o llogar casa teva i has de mostrar-la al món. Et donem un grapt de consells que t’ajudaran a deixar-la ben bonica i a punt per la sessió fotogràfica.

 

Casa ordenada

Ordre, ordre i més ordre

Un pis desordenat i abarrotat de trastos sempre sembla molt més petit del que en realitat és. Aprofita per garbellar, desfer-te de tots els objectes inútils i endreçar. Cada habitació de la casa ha de quedar el màxim de buida possible perquè les fotos puguin transmetre les seves veritables dimensions.

Netejar la casa

Neteja total!

La casa ha d’estar impol·luta i no hi pot haver ni plats bruts a l’escorredor, ni restes d’àpats a la taula del menjador, ni roba bruta escampada pel terra del dormitori, ni cap altra cosa que faci percebre una casa poc neta.

Advertising
Ambient neutre a una casa

Neutralitza els ambients

Les cases amb personalitats molt pronunciades són més difícils de comercialitzar perquè als clients els costa més projectar-se en elles. Per això, t’aconsellem que eliminis de la vista els embalums, les fotografies personals, l'excés d'objectes decoratius i els efectes personals dels banys. Això últim, imprescindible!

Casa inventada, home staging

'Home staging', què (coi) és?

Els pisos buits i els que necessiten una reforma solen aparèixer sense massa encant a les fotos, semblen més estrets i poc acollidors. Per això, contractar un servei de 'home staging' pot ser una solució pràctica i estètica per preparar la teva casa; amb uns pocs mobles de cartró i alguna planta aquí i allà, el mateix espai quedarà ben moblat, decorat i il·luminat.

Advertising
Electricista

Posa la casa a punt. Tres, dos, un…

Decideix junt amb el teu agent immobiliari les millores que cal realitzar a la casa perquè quan els possibles compradors vegin el teu anunci no percebin una casa vella, descuidada i hi passin de llarg. Repara desperfectes (humitats, mobiliari trencat, cablejat elèctric, etc.), posa a punt banys i cuina, assegura una bona il·luminació, pinta... Està demostrat que el comprador valora les millores per sobre del seu cost real.

Planta casa

El poder del verd

Decorar amb alguna planta aquest racó del saló o del dormitori o posar flors a la taula del menjador aportarà energia i alegria als espais. Però assegura't que les plantes estiguin en bon estat i llueixin boniques el dia de la sessió de fotos, perquè tenir les jardineres amb plantes mortes fa molt mal efecte.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising