Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
green.couch
© green.couch

8 comptes de disseny i decoració per a seguir a Instagram

Entre addictes al gimnàs, comptes de menjar i de gatets, hem seleccionat què no s'hauria de perdre cap amant del disseny

Escrit per
Monapart Barcelona
Publicitat

Si per alguna cosa serveix Instagram -a part de per deprimir-te veient fotos de cossos esculturals en roba de bany- és per saciar la teva set d'inspiració visual. A continuació et recomanem 8 comptes d'Instagram que no poden faltar en el 'feed' de qualsevol amant del bon disseny i la decoració de la llar.

Un recull d'imatges molt inspiradores de disseny i arquitectura. No et perdis les seves imatges de mobles en les quals les formes i els materials tenen un protagonisme molt superior, de vegades, a la seva utilitat pràctica.

Kitsch, trash, i altres adjectius igualment sonors, serveixen per definir aquest conjunt de fotos on les imatges vintage de tons pastel es fonen, en una intensa abraçada, amb les últimes tendències en disseny.

Publicitat
@onderdonxx
© onderdonxx

@onderdonxx

Una font d'inspiració que beu del paisatgisme, les arquitectures impossibles, i el mobiliari conceptual a parts iguals. Tot això amanit amb petites dosis de colorit grafisme dels seixanta.

Amb quatre guions baixos. Podríem qualificar aquest compte de porno per a arquitectes instagramers i per a amants del disseny industrial. Imatges que creuen el pla tècnic per a convertir-se en autèntic goig visual.

Publicitat
Publicitat

Malgrat el nom poc atractiu, aquest compte difon les millors peces dels millors estudis de disseny industrial actuals i les últimes tendències en arquitectura.

El seu propi nom ho diu tot: no és un compte apte per a cors sensibles. Una col·lecció de les millors excentricitats decoratives que et guiaran per una muntanya russa de sensacions, que van del calfred al "doncs escolta, té el seu punt ...". Especialment terrorífic el seu hashtag #certaincurtain.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat