Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 8 comptes de disseny i decoració per a seguir a Instagram

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

green.couch
© green.couch

8 comptes de disseny i decoració per a seguir a Instagram

Entre addictes al gimnàs, comptes de menjar i de gatets, hem seleccionat què no s'hauria de perdre cap amant del disseny

Per Monapart Barcelona
Advertising

Si per alguna cosa serveix Instagram -a part de per deprimir-te veient fotos de cossos esculturals en roba de bany- és per saciar la teva set d'inspiració visual. A continuació et recomanem 8 comptes d'Instagram que no poden faltar en el 'feed' de qualsevol amant del bon disseny i la decoració de la llar.

Sight Unseen Instagram
© Sight Unseen

@_sightunseen_

Un recull d'imatges molt inspiradores de disseny i arquitectura. No et perdis les seves imatges de mobles en les quals les formes i els materials tenen un protagonisme molt superior, de vegades, a la seva utilitat pràctica.

Green Couch Instagram
© Green Couch

@green.couch

Kitsch, trash, i altres adjectius igualment sonors, serveixen per definir aquest conjunt de fotos on les imatges vintage de tons pastel es fonen, en una intensa abraçada, amb les últimes tendències en disseny.

Advertising
onderdonxx Instagram
© onderdonxx

@onderdonxx

Una font d'inspiració que beu del paisatgisme, les arquitectures impossibles, i el mobiliari conceptual a parts iguals. Tot això amanit amb petites dosis de colorit grafisme dels seixanta.

Stock____ Instagram
© Stock____

@stock____

Amb quatre guions baixos. Podríem qualificar aquest compte de porno per a arquitectes instagramers i per a amants del disseny industrial. Imatges que creuen el pla tècnic per a convertir-se en autèntic goig visual.

Advertising
@coqui__coqui Instagram
© coqui__coqui

@coqui__coqui

Art i disseny; mobles i moda; arquitectura i collage. Tot molt ben escollit i molt ben organitzat cromàticament.

ettoresottsass Instagram
© ettoresottsass

@ettoresottsass

Un compendi d'imatges acolorides que farien les delícies de l'arquitecte i dissenyador homònim. Viatges en el temps a interiors, no aptes per a amants del minimalisme.

Advertising
Moco Loco Instagram
© Moco Loco

@moco_loco

Malgrat el nom poc atractiu, aquest compte difon les millors peces dels millors estudis de disseny industrial actuals i les últimes tendències en arquitectura.

decorhardcore Instagram
© decorhardcore

@decorhardcore

El seu propi nom ho diu tot: no és un compte apte per a cors sensibles. Una col·lecció de les millors excentricitats decoratives que et guiaran per una muntanya russa de sensacions, que van del calfred al "doncs escolta, té el seu punt ...". Especialment terrorífic el seu hashtag #certaincurtain.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising