Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marquina
© archiproducts

Clàssics del disseny per menys de 150€

Dissenys de Rafael Marquina, André Ricard o Joan Gaspar poden donar-li un toc a la teva llar sense deixar-te mig sou

Escrit per
Monapart Barcelona
Publicitat

T'apassiona el món del disseny però creus que no t’ho pots permetre? No cal que posis una chaise-longue dels Eames a cada habitació: aquests objectes del millor disseny local donaran un toc d'exclusivitat a la teva llar per menys diners del que et penses.

Cendrer Copenhaguen - André Ricard

Cendrer Copenhaguen - André Ricard

Potser fumar ja no sembla tan sofisticat com ho pintaven en la publicitat a mitjans del segle passat, però aquest cendrer no ha deixat d'aportar distinció a les llars des que va sortir al mercat el 1965. Queda tan bé a la taula del saló o a la terrassa, que ha transcendit la seva funció original per passar a convertir-se en una icona del millor disseny dels seixanta.

Setrillera Marquina 1961 - Rafael Marquina

Setrillera Marquina 1961 - Rafael Marquina

Resulta impossible imaginar la dieta mediterrània sense l'oli d'oliva. Amb aquesta idea en ment, en Rafael Marquina va crear la seva famosa setrillera. Aquest pràctic estri compleix 55 anys a les nostres cuines delectant als amants del pa amb tomàquet.

Publicitat
Taula Hulot - Joan Gaspar

Taula Hulot - Joan Gaspar

No cal buscar mig segle enrere per trobar dissenys clàssics. Joan Gaspar s'ha guanyat el qualificatiu de clàssic contemporani gràcies, entre altres mobles i llums, a aquesta taula tan versàtil, ideal per reposar la lectura al costat del capçal del llit o per posar al rebedor, al costat del penjador del mateix nom.

Ice tongs - André Ricard

Ice tongs - André Ricard

Una pinça que deixa anar el gel quan la prems i que l'agafa quan tu el deixes anar. No és genial? Aquest senzill element no pot faltar a casa de qualsevol amant de la cocteleria. Pots afegir color al teu moble-bar i jubilar les relliscoses pinces metàl·liques per al gel per menys de 20 euros.

Publicitat
Làmpada Gira - Massana, Tremoleda i Ferrer

Làmpada Gira - Massana, Tremoleda i Ferrer

D'aspecte robust i lleuger alhora, aquesta icònica làmpada aconsegueix flexibilitat gràcies a la seva pantalla pivotant i a una ròtula a la base. La làmpada Gira il·lumina escriptoris de tot el món des que va començar la seva producció fa gairebé quaranta anys i es troba en col·leccions de museus com el MoMA o el British Design Museum.

Espremedor Squizz - André Ricard

Espremedor Squizz - André Ricard

Tornem amb un altre disseny de Ricard, ara per a destacar aquest clàssic modern estrenat el 2007. Presumeix d'un esmorzar de disseny sense deixar-te el canell en l'intent gràcies al seu senzill mecanisme de palanca. Podràs esprémer tot el suc a les teves taronges per poc més de 20 euros.

Publicitat
Penjador Ona - Montse Padrós i Carles Riart

Penjador Ona - Montse Padrós i Carles Riart

És una escultura? És un llum? No! És un penjador que porta recollint premis des de 1992. Tot i que ara tornen els noranta, aquest sinuós penjador no ha perdut ni una mica del seu encant en aquests gairebé vint anys. Col·locant-lo en el teu rebedor amb un parell d'abrics i un bonic barret (encara que no te’l posis mai) aconseguiràs causar una impecable primera impressió als teus convidats.

Escombreta Liria - Mariscal

Escombreta Liria - Mariscal

Hi ha un element més criticat que l'escombreta del bany? Dissenyar un objecte tan particular no es pot prendre a la lleugera, i només algú com Mariscal podia ser capaç de plantar un pi al bany amb tanta dignitat i elegància. Un toc de color per un estri tan ignorat com imprescindible.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat