Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Top 10 de ficció immobiliària

El Top 10 de ficció immobiliària

Ni les pel·lícules ni les sèries s'han escapat a l'univers de les immobiliàries. Agents competitius, cases ruïnoses, compres amb disputes... Aquí en teniu 10 exemples

Marge Simpson
Marge Simpson
Per Monapart Barcelona |
Advertising

El món immobiliari ha estat font d'inspiració per a nombroses pel·lícules i sèries de televisió. Peripècies d'agents immobiliaris sense escrúpols, compravendes desastroses, drames sobre cases ruïnoses... El cinema i la televisió han reflectit un munt de situacions que se solen produir en el sector immobiliari, en alguns casos exagerant-lo i en altres mostrant-lo tal com és a la realitat.

En aquest recull podràs veure 10 escenes immobiliàries genials 'made in Hollywood'.

1
American beauty

American Beauty

“Avui vendré aquesta casa”és el mantra que es repeteix Annette Bening en aquesta escena d' 'American Beauty'. L'escena coincideix amb la preparació de la jornada de portes obertes d'una casa en venda.


2
Modern Family

Modern Family

En aquesta divertida escena de 'Modern Family', dos agents immobiliaris competeixen per captar una mateixa casa en exclusiva.


Advertising
3
Glengary Glen Ross

Glengary Glen Ross

La pel·lícula 'Glengary Glen Ross' reuneix un ventall d'estrelles de Hollywood com ara Al Pacino, Jack Lemmon, Ed Harris, Kevin Spacey o Alec Baldwin. El film gira entorn a la competitivitat de diversos agents immobiliaris que treballen en una mateixa agència de Chicago. El discurs que Alec Baldwin formula a tot l'equip comercial és una de les escenes immobiliàries més memorables.


4
La Mansió Encantada

La Mansió Encantada

Eddie Murphy interpreta a un agent immobiliari un pèl 'fantasma' a la pel·lícula 'La Mansió Encantada'. En aquesta còmica escena, Murphy enganya als seus clients per a que comprin una casa en venda.


Advertising
5
Sexe a Nova York

Sexe a Nova York

La carismàtica Carrie Bradshaw, el personatge que interpretava Sarah Jessic Parker a 'Sexe a Nova York', s'enamorava d'un espectacular àtic en venda amb vistes a la ciutat dels gratacels.


6
The Simpsons

The Simpsons

En un capítol de 'The Simpsons', Marge Simpson s'endinsa en el mercat immobiliari.


Advertising
7
Dúplex

Dúplex

A la comèdia 'Dúplex', Drew Barrimore i Ben Stiller compren una casa que els durà molts mal de caps. En aquesta escena visiten per primera vegada el dúplex de la mà d'un agent immobiliari.


8
The Ring

The Ring

A la seqüela de 'The Ring', Naomi Watts també visita una casa en venda acompanyada d'un agent immobiliari una mica bocamoll.


Advertising
9
Los Soprano

Los Soprano

En Tony i la Carmela Soprano discuteixen al llit sobre la possibilitat de comprar una casa.

10
Separats

Separats

A la pel·lícula 'Separats', Jennifer Aniston i Vince Vaughn trenquen peres però cap dels dos vol marxar del pis que tenen en comú. Per això recorren a un amic que es dedica al sector immobiliari per a que els assessori sobre quina és la millor opció: vendre o no vendre l'habitatge.


Advertising