Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Plantes domèstiques per a inútils

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Croton

Plantes domèstiques per a inútils

No està tot perdut, podeu lluir plantes a casa si escolliu aquestes vuit espècies (gairebé) impossibles de matar

Per Monapart Barcelona
Advertising

Ets incapaç de mantenir un cactus amb vida més de tres dies? Se't moren fins a les orquídies de plàstic? T'has autoconvençut que les radiacions del router són les culpables del trist final d'aquella violeta africana que et van regalar? No està tot perdut: a continuació trobaràs una llista de plantes a prova d'inútils de la botànica.

Aspidistra

1. Aspidistra

També anomenada full de llauna, aquesta planta té una resistència a prova de poca traça i pot viure en llocs poc il·luminats. Això sí, no li agrada la sequedat, així que és ideal per donar-li un toc de verdor al teu bany.

Ficus longifolia

2. Ficus longifolia

És el ficus que més resisteix els ambients secs. Si deixes que li doni bona llum, encara que no tingui sol directe, aquest agraït arbre de fulla perenne pot arribar als tres metres d'altura en interior si el poses en un test d'un bon diàmetre.

Advertising
Nolina

3. Nolina

Per la seva característica base ampla, també es coneix aquesta planta com pota d'elefant. Necessita poc reg (amb sobredosi d'aigua mor fàcilment). Té un creixement molt lent, i si vols veure les seves flors, hauràs de seure a esperar uns deu anys.

Croton

4. Croton

Si sents que vas millorant les teves habilitats de regadiu, aquesta bonica planta alegrarà el teu saló amb la seva elegant gamma de colors. Si deixes que rebi abundant llum, et delectarà amb els seus tons que van del verd al vermell, passant per taronja i groc.

Advertising
Pandano

5. Pandano

Aquest arbust agrada de climes humits, com el mediterrani. Si el cultives en interior, tindràs una bonica planta d'una alçada mitjana; i si tens jardí, en uns anys podràs organitzar sopars amb els teus col·legues sota la seva ombra.

Dracanea reflexa

6. Dracanea reflexa

Si dónes a aquesta planta les poques cures que requereix, creixerà de forma ràpida i alegrarà casa teva amb les seves elegants flors blanques. Coneguda com a cançó de l'Índia, li agraden els ambients càlids i humits, però no necessita sol directe.

Advertising
Anturio

7. Anturio

Té una flor semblant a la dracanea, però d'un color vermell encès. També necessita cures similars: ambient humit, no necessita massa llum, i es rega quan la terra estigui seca. On és la pega? És bastant verinosa i si es menja, ha d'estar lluny de l'abast de nens i animals de companyia.

Cycas revoluta

8. Cycas revoluta

Aquesta palmera tot terreny existeix des de fa tres-cents milions d'anys, així que cal ser moooolt poca traça per acabar amb ella. L'única cosa que necessitarà és llum, com més millor, i estarà molt agraïda si rep llum de sol directe.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising