Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Centre Sant Pere Apòstol

  • Què fer
  • Ciutat Vella
Publicitat

Time Out diu

El Centre Sant Pere Apòstol és un espai sociocultural que acull diverses activitats culturals i de lleure, com ara teatre, sardanes, concerts i col·loquis. L'edifici compta amb un auditori, sala cafè i un teatre antic (seu del grup de teatre amateur GESPA).

Detalls

Adreça
Sant Pere Més Alt, 25
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport
Urquinaona (Línies: L1-L4), Catalunya (Línies: L1-L3)
Horaris
Dl, dc i dv de 10 a 13h, de dl a dv de 17 a 22h

Què hi ha ara mateix

La segona millor

Una actriu vol deixar la seva professió, i ha de reconnectar amb la motivació que la va portar a ser actriu. Aquesta és la història de l'obra 'La millor segona', que va ser projecte guanyador de la Beca Odisseu Eòlia i+D 2021.  L'obra forma part de la programació del Barcelona Districte Cultural i es podrà veure de manera gratuïta amb reserva d'entrada els dies 10 de febrer a La Sagrera 'La Barraca', el 24 de febrer a la Sala Maremar, el 25 de febrer al Centre Sant Pere, el 23 de març al Casinet d'Hostafrancs i el 31 de març al centre cívic de Guinardó.

Lumière

  • Infantil

Mentre espera al tren, el personatge d'aquesta obra comença a imaginar: més enllà de l'estació on està, amb expressions i la música que l'acompanya, sense paraules. Seran una bombeta, una jaqueta i la motxilla que porta els elements que l'ajudaran a fer volar la imaginació cap a un nou lloc màgic. Aquest és l'espectacle Lumière, dirigit i protagonitzat per Txema Muñoz.  Aquesta peça teatral part de la programació del Barcelona Districte Cultural i es podrà veure de manera gratuïta amb reserva d'entrada el 17 de febrer al centre cívic Joan Oliver, el 22 de febrer al centre cívic La Sedeta, el 24 de febrer al centre cívic Drassanes, el 5 de març al centre cívic Casa Groga, l'11 de març al centre cívic Parc Sandaru, el 25 de març al Centre Sant Pere, el 26 de març al centre cívic La Farinera del Clot i el 28 d'abril al centre cívic Cotxeres Borrell.   

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà