Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gran Bola de Neu
(c) Sala Apolo

5 activitats engrescadores per fer a l’Apolo durant la Gran Bola de Neu

El 17 de desembre, la sala de Nou de la Rambla oferirà molt més que música: durant un dia serà un mercat nadalenc amb punxades de DJ, concerts, paradetes amb discos i merchandising, menjar i beure. Apunta’t!

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

Ara ve Nadal, i a més de matar un gall, com diu la cançó, hauríem de pensar també en dues coses importants que són força habituals durant les festes i els dies previs. La primera, passar temps amb aquells que més estimem i, com no, també amb nosaltres mateixos fent el que ens agrada. L’any ha estat llarg i cal prendre’s el final amb una mica de calma. I el segon, fer regals. La nova activitat que ha programat la sala Apolo pel 17 de desembre, una setmana abans del Nadal, incideix molt en aquests dos aspectes, ja que és una combinació d’esbarjo i comerç, de música per passar-ho bé i música per compartir amb els altres (o per ampliar la teva col·lecció de discos). Es tracta d’un mercat a dins la sala, amb paradetes de vinil i merchandising, però alhora hi haurà zona de restauració, concerts i un munt d’activitats per passar el dia sencer envoltat de música. Aquestes són les cinc millors coses que es poden fer.

5 activitats engrescadores per fer a l’Apolo durant la Gran Bola de Neu

1. Passar un diumenge diferent

De vegades dius: ‘vull que aquest diumenge no sigui com els altres’, i necessites fer plans. Un diumenge típic passa per llevar-te tard, dinar fora, passejar a la tarda, fer visites, anar al cinema... Aquest diumenge que promet Gran Bola de Neu, en canvi, és com anar de festival però amb el format de mercat nadalenc. L’horari d’apertura és molt extens, ocupa des de les 11 del matí –això et permet llevar-te tard– i fins les dotze de la nit. Entremig, trobaràs gent amb la qual comparteixes aficions, compraràs discos que no acostumes a veure a d’altres llocs i serà com estar un dia al Primavera Sound, però en un format més recollit.

2. Comprar discos a dojo

El més interessant de Gran Bola de Neu és l’oferta discogràfica. Al cap i a la fi, estem a un mercat nadalenc, i als mercats s’hi va a comprar. I a més podrem incentivar el teixit discogràfic local, ja que estaran representats molts dels millors segells independents de Barcelona en aquest moment. Si busques un single en particular, o un àlbum molt concret, editat per segells d’aquí com Dead Moon Records, Banned In Vegas, Sin Hilo, Lodstracks, Vinilariu, Urban Legends, Modern Obscure Musc i Ultra Local, aquí els podràs trobar i a més podràs conèixer personalment la gent que porta cadascú d’ells, que són maquíssims tots.

3. També, comprar merchandising i disseny

Entre les paradetes del mercat, també estan confirmades unes quantes per dissenyadors locals que treballen la il·lustració i la fabricació de samarretes, bosses de tele, pins i altres tipus de productes que bé estan relacionats amb la música, o amb la cultura pop en un sentit més extens. Així que, a més dels discos, també podràs comprar complements d’alt valor signats per dissenyadors i creatius d’aquí amb molta gràcia com Sr Smith, Celeste Ciafarone, Noemí Rebull (La Mandanga) o Jav Rubín.

4. Veure concerts i DJs sense descans

Els segells que tenen expositor al mercat tenen les portes de la cabina de DJ de la sala 2 d’Apolo completament obertes, així que al costat de la fira, hi haurà música sense interrupció. Cada segell té assignat un torn i aniran punxant discos, dels seus i d’altres artistes que admiren, per completar l’ambient i donar-li un caràcter molt més participatiu. Un cop acabi la fira, a les 20.00 hores, la sala romandrà oberta fins les dotze de la nit amb més DJs i concerts en el marc de la programació habitual d’Apolo. A la 2, serà el concert de Cabaret Contemporain en el marc del cicle Caprichos de Apolo, i serà gratuït. A la sala principal, al migdia, serà l’Escola de Rock, amb Ghost Trip i La Peña Colada.

5. Gastronomia de qualitat

La sala 3 també funcionarà durant tot el dia. Serà la zona de vermut i de menjar, és a dir, allà on pots prendre’t una estona de descans per xerrar amb algú, reunir-te, explicar-te la vida, i a la vegada per demanar una copa o alguna cosa per dinar o sopar. La proposta gastronòmica vol ser dues coses: de qualitat i econòmica. Perquè, tot i que l’entrada és gratuïta, s’entén que compraràs discos, i ja se sap que qui inverteix en discos acostuma a menjar menys. Bé, no cal que passi això. Podràs menjar molt bé a preus imbatibles. Oi que és un pla immillorable pel diumenge?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat