Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Barcelona EDITION
Nikolas Koenig

5 motius per gaudir del Nadal a l’hotel The Barcelona Edition

Música en viu, menús amb molt estil, nits de ball i diversió... aquestes festes seran diferents i molt més divertides si les passeu al Born, a tocar del Mercat de Santa Caterina

Time Out en col·laboració amb The Barcelona Edition
Publicitat

The Barcelona EDITION s’ha consolidat en molts pocs anys com un dels referents de l’estil i el luxe informal a la ciutat. La seva inauguració va ser fa relativament poc, al setembre de 2018, i des de llavors s’ha mantingut fidel als principis de la marca EDITION, impulsada pel visionari Ian Schrager, i que va ser la pionera en el concepte d’hotel boutique al món. Això significa que tots els aspectes de l’activitat a dins de l’hotel estan fets amb molta cura, estil i dedicació, i les festes de Nadal que ara venen, lògicament, compartiran aquesta filosofia. Si voleu celebrar les festes d’una manera diferent, amb festes, ball, menús impressionants i en companyia excel·lent, The Barcelona EDITION és el lloc ideal.

La màxima de la marca EDITION és que la vida s’ha de gaudir plenament, que hem de cercar el plaer, i que un dia sense diversió és un dia perdut. Val a dir que Ian Schrager va ser un dels fundadors de la mítica discoteca Studio 54 de Nova York, i de fer festes en té molta experiència. Aquí us detallarem tot el que té preparat The Barcelona EDITION, cinc motius per anar allà a sopar, dinar, ballar i fer una copa i gaudir de les festes plenament. Si voleu fer una reserva, la podeu fer per telèfon (93 626 33 30) o per email a reservations.bcn@editionhotels.com

Cites musicals imperdibles
Gerard Estadella

1. Cites musicals imperdibles

La música és un dels elements centrals de l’oci a The Barcelona EDITION, i els diferents espais de l’hotel –com el restaurant Bar Veraz, la cocteleria clandestina Punch Room i la terrassa The Roof– tindran una programació especial en els propers dies, que connecta amb la que ja es manté regularment durant tot l’any. En aquest aspecte, la més viva i visual és la del Bar Veraz, que manté la seva programació de música en viu cada divendres –fonamentalment jazz clàssic i swing–, en el marc de l’activitat Local Sounds. El Bar Veraz és un espai impressionant, decorat amb 410 ampolles de licor que filtren una llum crepuscular, i fotografies originals de l’època de la Gauche Divine: tota una declaració hedonista que es completa amb la seva excel·lent cuina de mercat –amb productes comprats directament al costat, a Santa Caterina–, que podreu tastar mentre escolteu la música. Fresquíssim!

Menús de Nadal amb gust
The Barcelona EDITION

2. Menús de Nadal amb gust

Si decidiu que voleu sortir durant les festes i fer el sopar del 24 de desembre, o el dinar del dia de Nadal o Sant Esteve, a fora de casa, The Barcelona EDITION us ho posa molt fàcil. També si decidiu sopar el 31 de desembre –i enllaçar amb una festa de Cap d’Any memorable– o començar l’any a l’hotel amb un brunch. Per totes aquestes dates especials, el Bar Veraz ha preparat menús especials, acompanyats de música, i amb plats com les vieires a la planxa, una versió molt especial de l’escudella i carn d’olla catalana, turbot amb pèsols del Maresme i escuma de cítrics o un filet madurat amb salsa cafè de París i patates fregides tallades a mà que va més enllà de la recepta típica. Cada dia té el seu menú especial i pensat per l’ocasió, ben assortit de cava, torrons i petits plaers. Els dies 24, 25 i 26, el menú té un preu de 65 euros, i el dia 31 serà de 125 euros, amb l’opció de continuar la festa. El menú al Bar Veraz del dia 1, amb comfort food i cava il·limitat, costarà 50 euros.

Nits nadalenques amb ritme
The Barcelona EDITION

3. Nits nadalenques amb ritme

El ball, a The Barcelona EDITION, té un lloc privilegiat, el Punch Room, una cocteleria clandestina decorada amb una ambientació speakeasy que segueix l’èxit del Punch Room de Londres, que fins i tot inclou una taula de billar, i que emula a la perfecció el confort i la sumptuositat de la biblioteca de les cases senyorials angleses i els clubs privats londinencs del segle XIX. A més, ofereix un menú de plats impulsat pel xef executiu Pedro Tassarolo entre els que destaquen la seva visió personal del ceviche, el panisse de cigrons i el brioix de llamàntol.

Allà és on punxa el DJ Joel Crivillé, que serà un dels responsables d’amenitzar les nits habituals de dijous, que porten el nom de Punch & Beats, des de les 22.00 a les 02.00 hores, amb un servei de ponxos espectacular, que és una de les especialitats de la cocteleria. Evidentment, se servirà durant la festa: és un ponxo fet a partir d’alcohol europeu, espècies i cítrics asiàtics, té xinès i indi, i sucre d’Indoxina, un festival per al vostre gust. Així, podreu participar en la fantasia de viatjar en el temps i gaudir com ho feien els nostres avantpassats ja fa un segle.

La música està repartida per tot l’hotel, així que també podeu gaudir de sessions de DJ amb ritme cada cap de setmana –els dissabtes de les 17.00 a les 21.00 hores, i els diumenge de les 15.00 a les 19.00 hores– amb les Sunset Sessions a The Roof.

Dues nits de luxe al Punch Room
The Barcelona EDITION

4. Dues nits de luxe al Punch Room

El dia de Nadal i la nit de Cap d’Any, el Punch Room ha preparat dues sessions especials amb música disco, swing i altres ritmes ballables intemporals. La nit del 25 es farà una festa temàtica que porta per nom ‘Scrooge or Santa’, i que us animarà a decidir quin dels dos vostres costats voleu treure a la pista de ball, si el més malèfic o el benèvol. La festa gran, en tot cas, serà la del dia 31, amb una decoració temàtica dels anys 20, i molt de jazz passat pel filtre del house, el techno i el pop.

Començar l’any a The Roof
The Barcelona EDITION

5. Començar l’any a The Roof

La terrassa de The Barcelona EDITION es diu The Roof, està en el desè pis de l’edifici, i la seva elevació per sobre dels blocs baixos de la Ribera, el Born i el barri Gòtic, fa que les vistes des d’allà siguin espectaculars. Hi ha una opció millor per passar el migdia del dia 1 de gener? Ara tindreu el privilegi de començar l’any a The Roof amb un brunch de recuperació –s’entén que haureu passat la nit ballant al Punch Room–, i que partirà de la cuina asiàtica, amb plats com una amanida thai amb fideus, el típic entrepà vietnamita (bahn mi), o arròs a l’estil coreà. Tampoc faltaran els còctels clàssics, com el Mimosa o el Bloody Mary, i tota mena de sucs reconstituents. Començar així l’any és tot un luxe. Per fer les vostres reserves, truqueu al número 93 626 33 30 o escriviu a l’email reservations.bcn@editionhotels.com.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat