Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Salt Beach
MARIANO HERRERA

5 motius per gaudir de l’estiu a Salt Beach

El xiringuito de l’hotel W té una de les ofertes més atractives de Barcelona: a tocar de la línia de costa, amb les millors postes de sol, i amb el millor ambient. Us ho perdreu?

Time Out en col·laboració amb W Barcelona
Publicitat

Sabem com funciona l’estiu: els dies són llargs i calents, tenim més temps lliure que mai, ganes de gaudir de la tranquil·litat i la calma de les vacances, i ho volem fer exprimint tot el possible els plaers al nostre abast. Entre aquests plaers, podem identificar alguns bàsics: un bon còctel, un bon sopar, un crepuscle màgic, el blau del mar i l’escalf de la sorra, i tot això ho podreu trobar en un lloc que està entre els més màgics de Barcelona, el Salt Beach. El xiringuito a peu de platja de l’hotel W Barcelona és un dels racons més exclusius i satisfactoris de la ciutat, l’únic on podreu trepitjar sorra, escoltar la millor música, banyar-vos al racó més tranquil i clar de la platja de la Barceloneta. N’hi ha motius de sobre per visitar-lo i passar una (o més) tardes de pur plaer. Aquí us en destaquem cinc.

L’únic xiringuito de Barcelona amb sorra
MARIANO HERRERA

1. L’únic xiringuito de Barcelona amb sorra

Hi ha una gran diferència entre demanar alguna cosa a la platja i fer-ho allunyat de l’aigua, en un local de terra de fusta o ciment, o fer-ho en la platja mateixa, sentint l’escalf de la sorra calenta. De tots els xiringuitos de Barcelona on prendre una copa, menjar tapes i escoltar música, Salt Beach és l’únic que està tan a prop de la línia de costa que serà com estar encara a la platja mateixa. Tindreu la sorra, tindreu la brisa del mar: són detalls que fan que l’experiència sigui més màgica.

Calma total
MARIANO HERRERA

2. Calma total

Salt Beach és el xiringuito de l’hotel W, i si coneixeu la ubicació, sabreu que és un dels racons –mai millor dit– més apartats de la platja de Barcelona. Tot i que pertany a la Barceloneta, està apartat del gruix del públic habitual, i la seva forma ovalada, com una mena de cala, fa que estigui dominat per la calma. Les onades són manses i la presència de l’hotel li donen un aire exclusiu. Un lloc ideal per evadir-se.

Còctels i molt més
MARIANO HERRERA

3. Còctels i molt més

La gràcia d’un xiringuito de primer nivell radica, a més, en la qualitat del servei. Salt Beach té dos elements molt ben cuidats: la música de fons, una bona selecció d’èxits de temporada, ritmes de house i altres textures electròniques per ambientar les hores de la posada de sol, i també els còctels. L’idea és transformar l’espai en un paradís a mig camí entre el Mediterrani i el Carib, i la carta inclou totes les combinacions imaginables entre licors, refrescs i fruites. Un plaer per a tots els sentis.

El millor vermut del cap de setmana
MARIANO HERRERA

4. El millor vermut del cap de setmana

Els caps de setmana, Salt Beach puja encara més el llistó, i l’especialitat ja no seran només els còctels o les tapes, sinó una combinació agosarada de tot plegat: els millors vermuts de dissabte i de diumenge els podreu fer aquí. L’horari serà de 12.00 a 16.00 hores, de la mà de Martini Fiero, i serà com la continuació de la diversió del dia abans, ja que sonarà música animada, se serviran les millors tapes i còctels, i participareu d’un ambient animat format per gent amb estil, que sap gaudir de la vida.

El millor capvespre de Barcelona
Hotel W Barcelona

5. El millor capvespre de Barcelona

L’hora màgica de Salt Beach, ara bé, es la posada de sol. Els capvespres al xiringuito són màgics perquè la vista per admirar la caiguda del sol és privilegiada. Sense obstacles, a peu de platja, poc a poc ens endinsarem en el crepuscle i arribarem fins la primera hora de la nit, amb la tranquil·litat, el relax i les bones sensacions de la bona companyia i el bon ambient de l'espai. A més, si voleu estendre la vostra experiència, podeu acompanyar les hores del xiringuito amb les de l’hotel W aprofitant una oferta especial: fins el 31 d’agost, i a partir de 321 € més IVA, de dimecres a diumenge, podreu fer-vos amb el pack SALT.SLEEP.SALT, que inclou una nit d’allotjament a l’hotel amb vistes immillorables, sopar i dejuni al restaurant Salt per a dues persones, i pàrquing gratuït. Us ho perdreu?

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat