Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 raons per les que volem veure la pel·lícula Doctor Strange

Benedict Cumberbatch protagonitza un dels personatges més complexos del cinema de superherois. Què té aquest film que tant ens atrau?

Publicitat

Si sou amants del cinema o dels còmics, el dia 28 d'octubre teniu una cita amb l'estrena de Doctor Strange, una pel·lícula vibrant. La millor forma de gaudir-la és a la sala Dolby Cinema al Cinesa La Maquinista. Us podreu submergir en aquesta adaptació del personatge de còmic gràcies a la millor tecnologia audiovisual per a que pogueu entrar totalment a l'acció: emoció, imatges espectaculars, so vibrant i disseny únic.

Us expliquem per què el nou film de Benedit Cumberbatch ens fascina tant.

El Doctor Stephen Strange

1. El Doctor Stephen Strange

La història d’aquest superheroi és una de les més fascinants del univers Marvel. Stephen Strange és un exitós neurocirurgià que d’un dia per l’altre veu com tota la seva carrera s’enfonsa a causa d’un terrible accident de tràfic que el priva de fer ús de les seves mans. Davant el fracàs de la medicina tradicional, es veu obligat a buscar una solució més enllà de la lògica, emprenent un viatge cap a l'Himàlaia on li han assegurat que hi viu un ancià mestre de les arts místiques capaç de curar-lo. Un cop al Tibet, l'ex-cirurgià es convertirà en el nou bruixot suprem, un defensor encarregat de protegir la Terra d'amenaces sobrenaturals.

L’univers Marvel

2. L’univers Marvel

En els últims anys les pel·lícules de superherois estan vivint un revival poderosíssim. Això és degut, en part, a la batalla que lliuren dos gegants de la indústria del còmic com Marvel i DC. Els primers són els qui guanyen la partida gràcies a franquícies com el Capità América, Spiderman, Iron Man o The Avengers, totes connectades entre elles. Tot i això, Doctor Strange és un film amb entitat pròpia, així que si no saps que aquesta pel·lícula està relacionada amb les 13 anteriors, res t'indicarà el contrari. El film és una presentació independent d’un personatge i un món molt complexos, de forma que sigui quin sigui el teu nivell de coneixement sobre Marvel podràs gaudir-la de principi a fi. A més, els avançaments tècnics i els efectes especials fan que la pel·lícula estigui a l'alçada dels grans herois. Amb Dolby Vision, que fa servir un processament d'imatges avantguardista i rica en colors, gaudireu al màxim de tots els matisos de l'univers Strange.

Publicitat
L’adaptació d’un còmic

3. L’adaptació d’un còmic

Els grans avanços en les noves tècniques cinematogràfiques han convertit l’última dècada en l’edat d’or de les adaptacions de còmics a la gran pantalla. Per fi el cinema ha atorgat visualment tots els superpoders legítims a cadascun dels grans herois de les vinyetes i, per un personatge com el Doctor Strange, es tracta d’un element bàsic, ja que la màgia, la mística i la superposició de les dimensions són un factor primordial en la història. En aquest cas, però, els fans del còmic original han de saber que la pel·lícula no és adaptació directa de cap treball existent, sinó que s'inspira de El Jurament de Brian K Vaughan i Marcon Martin, una sèrie de cinc números que van fer molt per actualitzar el personatge i, en particular, la seva relació amb el seu amic i company Wong.

El repartiment

4. El repartiment

Probablement estem davant d’una de les pel·lícules de superherois amb millor repartiment d’actors des del Batman de Nolan. A més del propi Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), conegut per papers magnífics com Sherlock i pel·lícules com The imitation Game, el film compta amb la presència d’actors de primera fila com la camaleònica Tilda Swinton (Moonrise Kingdom, Adaptation, Only Lovers left Alive) en el paper de mestre de les arts místiques; El sempre carismàtic Mads Mikkelsen (Hanibal, La caza) fent de l’antagonista del film Kaecilius; Un dels actors més en forma del moment a Hollywood com Chiwetel Ejiofor (12 anys d’esclavitud, The Martian) com a Mordo, l’acompanyant de fatigues del Doctor Strange; i la sempre efectiva Rachel McAdams (Spotlight, Midnight in Paris, Sherlock Holmes) com la companya del protagonista. En definitiva, un càsting per gaudir-ne de valent

Publicitat
La màgia i la mística

5. La màgia i la mística

Doctor Strange no és un film típic de superherois. De fet, es tracta de l’únic mag dins de l’univers Marvel, on tota la resta de superherois són persones amb gens especials, inventors d'alta tecnologia, o víctimes de terribles experiments científics. El Doctor Stephen Strange, en canvi, no té cap superpoder més enllà d'un entrenament físic i mental per dominar les arts místiques. Màgia pura i dura capaç d’omplir les sales de cine d’efectes visuals mai vistos, tant impactants com precisos contra les forces malignes obstinades a entrar a la nostra dimensió. Una explosió d'imatge i so d'alt voltatge, que podreu gaudir en tot el seu esplendor a la sala Dolby Cinema al Cinesa La Maquinista.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat