The shape of water
Kerry HayesThe shape of water

50 anys de terror

Torna el Festival de Sitges amb les estrenes més esperades i un repàs pels millors films del cinema fantàstic, un gènere que arrasa!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Que el cinema fantàstic i de terror viu un bon moment ho podem comprovar gràcies a l’èxit de pel·lícules com l’acabada d’estrenar It, La llegada i Déjame salir. Els amants d’aquests gèneres estan convocats, del 5 al 15 d’octubre, a una edició molt especial del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, que enguany celebra 50 anys amb el suport de Moritz com a patrocinador principal i amb una programació de luxe.

Homenatges i estrenes
Si podem parlar d’algun nom propi, aquest és el de Guillermo del Toro: ambaixador del festival i director de The shape of water, el film que inaugurarà aquesta edició. Durant els onze dies es podrà gaudir de títols com l’estrena europea de Mom and dad –primer treball en solitari de Brian Taylor–, la comèdia de terror Happy death day o Les affamés, que reinventa el gènere de zombis. Aquesta edició del festival vol retre homenatge a cintes clàssiques i als seus protagonistes amb la projecció d’El exorcista, Suspiria i The Rocky Horror Picture Show, protagonitzada per Susan Sarandon, a qui el festival entregarà un premi honorífic.

El futur és aquí
El festival aposta per la realitat virtual a través de l’espai Samsung Sitges Cocoon, on s’estrenarà Campfire Creepers –la primera sèrie de terror en 360°– i Night, night, una experiència sobre les pors infantils. Per acabar, Sitges s’omplirà del terror gòtic de The lodgers, el film de cloenda d’un festival que promet complir les expectatives dels espectadors més exigents!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat