Boogodobiegodongo, Peter Millard
Boogodobiegodongo, Peter Millard
  • Cine, Infantil

Cinema 3/99

La proposta audiovisual infantil del CCCB continua amb vuit curtmetratges sobre els colors en totes les seves formes

Publicitat

Time Out diu

El CCCB continua amb el seu programa Cinema 3/99, una iniciativa que ofereix cinema familiar amb una selecció de vuit curtmetratges. Els dies 8 i 9 de juny, el CCCB presenta 'Tot és de color', una col·lecció de vuit films que exploren el món dels colors des de deferents perspectives.

Cinema 3/99 és un programa semestral que es renova amb temàtiques innovadores, sempre pensant en un públic divers i intergeneracional. Des de la seva creació, el programa ha explorat temes com la diversitat de les criatures de la natura (març-maig 2022), els jocs i les joguines (octubre-novembre 2022), la música (març-maig 2023), i més recentment, l'aigua (setembre-novembre 2023). 

Els curtmetratges inclosos en aquesta edició són obres de reconeguts cineastes internacionals com Dropbear, Avo Paistik, Peter Millard, Isabelle Cornaro, Jeff Scher, Amy Halpern, Abbas Kiarostami i l'artista gallega Mariquiña Díaz. Cada film aporta una visió distintiva sobre com els colors poden transformar la nostra percepció de l'entorn, ja sigui a través d'imatges abstractes, escenes quotidianes o altres narratives.

Algunes de les projeccions son 'Ginko yellow' d'Amy Halpern, una peça que explora el color groc a través de les fulles del ginko, un arbre molt antic, comparant aquest color amb el passat i el present. També hi ha 'The colors' d'Abbas Kiarostami, un curt protagonitzat per un nen que explora els set colors a través d'objectes, plantes i altres elements.

Aquesta proposta és d'entrada lliure i serà al Hall del CCCB, el dissabte a les 17 h i diumenge a les 11 h, tota la informació pots trobar-la al web.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà