Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Beure cervesa per veure cine

T’imagines convertir les estones entre amics a la barra del bar en una pel·lícula? Moritz ho fa possible amb una acció que farà que cada frame al voltant d’una birra en sigui una oportunitat!

Publicitat

La cervesa i el cinema sempre han tingut un vincle especial; moltes pel·lícules com El gran Lebowski i El club de la lucha tenen la cervesa com a coprotagonista estrella. En aquesta última, totes les converses entre Brad Pitt i Edward Norton es produeixen entre glops de cervesa i, curiosament, tal com succeeix a El gran Lebowski, les millors converses de la pel·lícula arriben amb una birra a les mans.

Però per si la relació entre cinema i cervesa no fos prou estreta, Moritz l’acosta encara més amb una acció molt especial on la cervesa t’aproximarà al setè art. I és que Moritz sempre ha estat estretament vinculada amb el món del cinema i ha promocionat accions en diversos festivals, com el Moritz Feed Dog, de cinema documental sobre moda, i sessions especials en algunes sales com el Maldà i els Cinemes Girona, entre d’altres. A l’imaginari col·lectiu dels barcelonins, Moritz sempre va de la mà del cinema, la cultura i l’art.

La mecànica d’aquesta nova acció és molt senzilla: per cada tres xapes promocionals obtindràs un codi per gaudir d’una pel·li a Filmin. Quan hagis reunit tres xapes promocionals, només has d’entrar a la web de Moritz i accedir al microsite de la promoció.Després, hauràs d’introduir-hi els codis que trobis a l’interior de cada xapa i aconseguiràs el teu codi bescanviable per veure la pel·li que tu triïs de manera totalment gratuïta.

Trobaràs les xapes promocionals a qualsevol ampolla de 33 cl de Moritz amb contraetiqueta, collarí i xapa personalitzada amb la promoció, amb la promoció que trobaràs en qualsevol establiment o cadena d’alimentació.

Si després no saps què anar a veure, no pateixis, t’ho posem més que fàcil: a Time Out hem habilitat una secció periòdica amb recomanacions de pel·lis que es poden veure a Filmin. No només sabràs què veure sinó que, a més, coneixeràs la puntuació que li van donar els nostres crítics cinematogràfics quan es va estrenar. 

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat