Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Beure cervesa per veure cine

T’imagines convertir les estones entre amics a la barra del bar en una pel·lícula? Moritz ho fa possible amb una acció que farà que cada frame al voltant d’una birra en sigui una oportunitat!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La cervesa i el cinema sempre han tingut un vincle especial; moltes pel·lícules com El gran Lebowski i El club de la lucha tenen la cervesa com a coprotagonista estrella. En aquesta última, totes les converses entre Brad Pitt i Edward Norton es produeixen entre glops de cervesa i, curiosament, tal com succeeix a El gran Lebowski, les millors converses de la pel·lícula arriben amb una birra a les mans.

Però per si la relació entre cinema i cervesa no fos prou estreta, Moritz l’acosta encara més amb una acció molt especial on la cervesa t’aproximarà al setè art. I és que Moritz sempre ha estat estretament vinculada amb el món del cinema i ha promocionat accions en diversos festivals, com el Moritz Feed Dog, de cinema documental sobre moda, i sessions especials en algunes sales com el Maldà i els Cinemes Girona, entre d’altres. A l’imaginari col·lectiu dels barcelonins, Moritz sempre va de la mà del cinema, la cultura i l’art.

La mecànica d’aquesta nova acció és molt senzilla: per cada tres xapes promocionals obtindràs un codi per gaudir d’una pel·li a Filmin. Quan hagis reunit tres xapes promocionals, només has d’entrar a la web de Moritz i accedir al microsite de la promoció.Després, hauràs d’introduir-hi els codis que trobis a l’interior de cada xapa i aconseguiràs el teu codi bescanviable per veure la pel·li que tu triïs de manera totalment gratuïta.

Trobaràs les xapes promocionals a qualsevol ampolla de 33 cl de Moritz amb contraetiqueta, collarí i xapa personalitzada amb la promoció, amb la promoció que trobaràs en qualsevol establiment o cadena d’alimentació.

Si després no saps què anar a veure, no pateixis, t’ho posem més que fàcil: a Time Out hem habilitat una secció periòdica amb recomanacions de pel·lis que es poden veure a Filmin. No només sabràs què veure sinó que, a més, coneixeràs la puntuació que li van donar els nostres crítics cinematogràfics quan es va estrenar. 

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat