Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinema a l'aire lliure a l'agost

Les millors sessions per estimular la cinefília també a la fresca

Publicitat
MECAL

MECAL

Un altre cicle de cine a l’aire lliure que també es fa a Montjuïc, en aquest cas a la plaça Baluard del Poble Espanyol, és el festival internacional de curts i animació de Barcelona, resumit en una paraula: el Mecal. Les sessions de curts s’organitzen per temes i porten títols tan suggeridors com L’home és com l’ós, com més pelut més formós (un especial sobre peluts); Em costa posar-me els texans (una selecció de curts sobre, ehem, súper tites) o Se’t cau la cara a trossos (dedicat als nostres amics els zombis). Hi ha projeccions tots els divendres d’agost de 20 a 24 h

Cicle Gandules

Cicle Gandules

Els organitzadors del cicle de cinema Gandules’13-Gas Natural Fenosa han tingut la bona pensada de fer una selecció de films que reflexionen sobre la realitat des d’un punt de vista irònic i divertit. I com s’agraeix! Sota el títol Millor amb humor han programat pel·liculasses com Persépolis, En la casa, Despedidas, In the loop... Trobareu bon cinema els dimarts, dimecres i dijous entre el 6 i 22 d’agost al Pati de les Dones del CCCB. Atenció, l’entrada és lliure però l’espai és limitat, així que arribeu amb temps!

Publicitat
Cinema lliure a la platja

Cinema lliure a la platja

També són gratis les projeccions que es fan tots els dijous d’agost a les 21 h a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta. Al cicle Cinema Lliure no cal reservar, però sí arribar-hi amb la suficient antelació per trobar un bon lloc on plantar la tovallola. La selecció també és delicatessen: Nowhere boy, Arrugas, Pa negre, Another earth i Weekend, en aquest ordre. I abans de cada passi, un curt de regal.

Puttanesca Erótico Festiva

Puttanesca Erótico Festiva

Després de programar al juliol pel·lis com Belle de jour, Porky’s i El sabor de la sandía, entre d’altres, a l’agost ens esperen títols com Lawrence anyways, Éxtasis de los ángeles... Sí, ho heu endevinat, el sexe, en les seves múltiples manifestacions, és el fil conductor del cicle de cinema a la fresca Puttanesca Erótico Festiva, sens dubte el més irreverent i pujat de to de Barcelona. Les projeccions es fan al Raval, a la pista del carrer Aurora, costen tres euros amb consumició inclosa, i es fan els diumenges i dilluns a les 22 h. Si voleu compartir una sessió picantona en comunitat i a la fresca, no badeu gaire, que el cicle acaba el 19 d’agost.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat