Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cinema sota els estels
Mecal Air

Cinema sota els estels

Curtmetratges a l’aire lliure maridats amb barbacoa, amb títols de sessions que prometen debat!

Advertising

El Mecal Air torna un any més a la zona de pícnic del Poble Espanyol amb una nova temporada carregada d’imatges suggeridores. Sota els llums de revetlla, i quan la nit cau sobre la muntanya màgica de Montjuïc, una pantalla de cinema ubicada a l’aire lliure s’il·lumina cada divendres per fer vibrar la nit. Sota els estels, i amb el suport de Moritz, ens ofereixen una experiència que inclou una doble programació: cinematogràfica i culinària. Segons la temàtica dels curtmetratges que s’hagin escollit per projectar aquella nit, s’ofereix una proposta gastronòmica a mida, que té la barbacoa com a protagonista.
Aquest és un festival per gaudir amb els cincs sentits, que marida els curtmetratges més originals, frescos i creatius amb els gustos intensos que evoquen. La programació per al mes d’agost, amb subtítols en castellà i anglès, abasta des de sessions d’humor, amb Ai que em pixo, el divendres 4 d’agost, fins a sessions de publicitat creativa, especials d’animació i altres propostes que duren fins al 8 de setembre i que cal tenir en compte.
I tot maridat amb tasts preparats a la graella i dissenyats per a l’ocasió, que es poden gaudir a la fresca i amb una cervesa a la mà. El preu és de 6,50 €, però si us descarregueu l’app del Mecal, es redueix a 3,50 €. No us ho podeu perdre! ■

Mecal Air. Poble Espanyol. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13. M: Espanya. Aforament limitat. mecalbcn.org.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising