Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Clausura de luxe
festival D'A
confo_cadre_def

Clausura de luxe

El D’A Film Festival encara la seva recta final amb algunes de les estrenes més esperades i moltes activitats paral·leles

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Si sou cinèfils segur que ja heu començat a gaudir d’alguna de les cent pel·lícules que formen part de l’edició d’enguany del D’A Film Festival, la cita que –amb el suport de Moritz– reuneix el bo i millor del cinema del moment, amb noms novells i directors consolidats. Però si no heu trobat l’ocasió d’anar-hi, no patiu perquè encara hi sou a temps! Fins aquest diumenge 6 podeu veure alguns dels films més interessants, conèixer els seus directors i participar en activitats i tallers complementaris.

En la secció Direccions es projectaran títols com la ficció de Serge Bozon Madame Hyde, amb Isabelle Huppert, o un dels plats forts del festival, Disobedience, de Sebastián Lelio. En el marc de Talents no us perdeu Trinta lumes, un documental de Diana Toucedo que deixa empremta en els espectadors. A la secció Transicions trobareu propostes com Chien, de Samuel Benchetrit, i a les Sessions Especials, pareu especial atenció a Fasenuova sobre Maya Deren, el darrer treball de Fasenuova, referents de l’electrònica underground, que faran un concert especial musicant curtmetratges de Deren, un clàssic del cinema experimental.

A més, estigueu atents perquè alguns directors presentaran les seves pel·lícules i les comentaran després de les projeccions. La traca final anirà a càrrec d’Ana de día, l’òpera prima de la pamplonesa Andrea Jaurrieta. Si voleu gaudir d’una experiència cinèfila d’allò més completa, aprofiteu els últims dies del D’A i viviu de prop la màgia del setè art. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising