Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
cinema a la fresca sitges

Curts a la fresca del Festival de Sitges

Per segon any consecutiu, el Festival organitza una minimarató d'estiu el 25 de juliol amb curtmetratges al Port d’Aiguadolç de Sitges

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Queden menys de 3 mesos per obrir l'esperat teló del 46è Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Per a que l'espera es faci més suportable, el Festival ha programat, com ja va fer l'any passat, una minimarató de curts a la fresca el proper dijous 25 de juliol a les 23:30 h a l'auditori del Mar del Port d'Aiguadolç de Sitges. El programa és gratuït i inclou cinc curtmetratges, alguns dels quals es van poder veure al Sitges 2012. Tots tenen en comú la temàtica fantàstica i de terror i la seva trajectòria per diferents festivals nacionals i internacionals, on molts d'ells han recollit destacats premis. L'acte s'organitza en col·laboració amb el Port d'Aiguadolç i la revista Scifi World.

Els curtmetratges

Elefante, de Pablo Larcuen

Elefante, de Pablo Larcuen

Premi Méliès d’Argent al Sitges 2012, Elefante és el segon curtmetratge (i el treball final d'estudis de l’ESCAC) del seu director, Pablo Larcuren. El seu anterior treball, Mi amigo invisible, ja es va projectar a Festivals de prestigi com Sundance.
Hotel, de José Luis Alemán

Hotel, de José Luis Alemán

La cinta ha estat escollida en un gran nombre de Festivals nacionals i internacionals, entre els quals el Sitges 2012, aconseguint guardons com el premi al Millor Curtmetratge al 33è Fantasporto i al XIX Festival de Cinema Fantàstic de Bilbao 2013.
Publicitat
Human Core, de Manfre i Iker Iturria

Human Core, de Manfre i Iker Iturria

Guanyadora del premi al Millor Curtmetratge Nacional al Nocturna, Festival Internacional de Cine Fantástico de Madrid, Human Core ens situa en un futur llunyà, en què ha desaparegut l’emotivitat. Un reality show de divulgació científica que compta també amb una versió llargmetratge i que ja vam poder veure al Sitges 2012.
Fist of Jesus, de David Muñoz i Adrià Cardona

Fist of Jesus, de David Muñoz i Adrià Cardona

Fist of Jesus, que es va poder veure al Sitges 2012, és una revisió lliure de la història de Jesús. Dirigida per David Muñoz i Adrià Cardona, el curt s’ha convertit en un fenomen viral a la xarxa, amb més d’un milió de visionats. A més, ha recollit una dotzena de premis, com ara el del Millor curtmetratge Internacional al Fantafestival de Roma o el primer premi al Viralfest. Els seus responsables pr eparen ja la versió llargmetratge.
Publicitat
Necrolovers, de Víctor Uribe

Necrolovers, de Víctor Uribe

Forces sobrenaturals i un protagonista maníac en una pel·lícula que promet un apocalíptic final. La cinta arriba a Sitges després del seu pas per festivals de tot el món (Brasil, Santiago de Xile, Budapest, Panamà o Àmsterdam), així com pel Nocturna, Festival Internacional de Cine Fantástico de Madrid.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat