Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
A048_C016_0113T4
A048_C016_0113T4.0001441.tif

Deu dies cinèfils

Torna el D’A Film Festival Barcelona amb cent pel·lícules representatives del millor cinema del moment

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

El setè art i els seus fans tenen una cita amb un festival que, durant deu dies, presenta una tria de les millors pel·lícules del moment: les que han triomfat a festivals internacionals, noves tendències creatives i propostes de cinema d’autor per satisfer el públic més divers i exigent.

Es tracta del D’A Film Festival Barcelona, que s’inaugura el dijous 26 amb l’estrena estatal de Chesil Beach, film dirigit per Dominic Cooke. El festival, que compta amb el suport de Moritz, esta format per diverses seccions. A la que porta per títol Direccions, hi trobareu grans referents del cinema actual, amb títols com Amante por un día, de Philippe Garrel, i l’estrena espanyola de Disobedience, del recent guanyador de l’Oscar Sebastián Lelio. Talents és la secció competitiva del festival, dedicada als directors emergents, i Transicions recull grans troballes que obren noves vies d’expressió, com El vent és això, del català Pere Vilà.

Enguany, el D’A dedica la seva retrospectiva al director japonès Nobuhiro Suwa i comptarà amb la seva presència. Pel que fa a les Sessions Especials cal destacar Good time, protagonitzada per Robert Pattinson. Com a novetat, una part de la programació estarà especialment dissenyada per al públic més jove. A més, el festival s’alia amb l’associació Dones Visuals i la seva iniciativa Acció Viver, d’assessorament a projectes audiovisuals liderats per dones. La clausura del festival serà a càrrec d’un títol cridat a ser una de les revelacions de la temporada: Ana de día, l’òpera prima d’Andrea Jaurrieta.

Del 26 d’abril al 6 de maig. dafilmfestival.com

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat