Time Out a la teva bĂşstia d'entrada

Cerca

Dimecres de cultura i birra

Moritz us convida a la primera canya si aneu al cine, a museus o al teatre

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

A partir d’ara, els dissabtes i diumenges estan gelosos perquè el dimecres es convertirà en el dia més esperat de la setmana. No creieu que és un dia fantàstic per gaudir de l’extensa oferta cultural que hi ha a la nostra ciutat? A Moritz ho tenen claríssim i per això us volen fer una proposta engrescadora perquè el tercer dia de la setmana sigui encara més rodó.
Si qualsevol dimecres aneu a la Fàbrica Moritz amb la vostra entrada de cinema, teatre o museu, us convidaran a la primera canya! Quan hi aneu, podeu aprofitar per sopar o fer un bon berenar acompanyant la cervesa amb alguna de les especialitats fredes o calentes de la casa: podeu maridar la Moritz, per exemple, amb un dels seus entrepans de salsitxa, una deliciosa focaccia o alguna de les seves tapes.
L’únic que heu de fer, si voleu gaudir d’aquest obsequi, és acostar-vos a la Moritz i entregar la vostra entrada física de qualsevol cinema, teatre o museu –del mateix dia– a algun dels cambrers. Aprofiteu per comentar la pel·lícula o l’obra i gaudiu d’una estona de relax a l’interior del bar o bé a la seva fantàstica terrassa amb estufes perquè el fred no us espanti. Els dimecres la vostra entrada cultural val més que mai. No us perdeu les darreres estrenes i les exposicions més esperades, i sereu recompensats amb una canya de Moritz ben tirada!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat