Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Feed Dog més fresc i exòtic

El Feed Dog més fresc i exòtic

El Moritz feed Dog, festival dedicat al cinema documental de moda, confirma les primeres pel·lícules de la seva tercera edició, del 30 de març al 2 d'abril

Advertising

Moritz feed dog, el primer festival de cinema documental dedicat exclusivament a la moda, confirma les primeres pel·lícules de la seva prometedora tercera edició.

Entre els primers títols confirmats hi ha 'Peter Lindbergh: The eye', que repassa la trajectòria d’un dels millors fotògrafs del món de la moda, el responsable d’algunes de les fotografies més icòniques de l’anomenat boom de les supermodels. En segon lloc, cal destacar 'The incomparable Rose Hartman', que tracta d’una fotògrafa que té en el seu poder les imatges més sorprenents de Studio 54 i d’algunes celebritats de la Nova York dels 70-80. Finalment, 'Bangaologia: The science of style', que ens mostra com Àfrica està inspirant i influenciant més que mai el món estètic d’avui dia.

Aquestes tres confirmacions són una petita mostra de la voluntat d’acostar al gran públic la riquesa i complexitat de la moda com a fenomen cultural en constant transformació.

El festival tindrà lloc a les dues sales del cinema Aribau Club i realitzarà les activitats paral·leles a la Fàbrica Moritz, ideal per maridar-ho amb una cervesa ben freda!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising