Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Entendre Europa des del cinema
Imatge del documental 'Voices from Chernobyl'

Entendre Europa des del cinema

La 7a edició de l'Atlàntida FilmFest arriba a Mallorca i a Filmin amb el millor cinema europeu i un munt de propostes culturals que no et pots perdre!

Per Màrqueting Time Out
Advertising

El millor festival de cinema online, l'Atlàtida FilmFest, torna i ho fa de manera presencial per segon any a la capital mallorquina. Del 26 de juny al 2 de juliol podreu gaudir completament de franc d’una extensa programació amb estrenes mundials, concerts i xerrades que tindran lloc a quatre espais diferents: el Cine Ciutat, el teatre Ses Voltes, el Museu de Mallorca i el CC de La Misericòrdia. A més, comptaran amb la presència de directors i d’una convidada de luxe: la mítica actriu Vanessa Redgrave, que s’estrena com a directora amb Sea sorrow.
El festival, patrocinat per Moritz, que en les seves anteriors edicions ha superat els 150.000 espectadors, projectarà diverses pel·lícules europees que han estat premiades. Paral·lelament, la plataforma Filmin oferirà una selecció ampliada de 77 pel·lícules i cinc curts fins al 26 de juliol.

Propostes exclusives
El festival arrenca amb una gala homenatge al cineasta Guy Hamilton, un concert de la Chamber Film Orchestra i la projecció de Vida i mort d’un arquitecte, tot això en un escenari idíl·lic com és el Castell de Bellver. Un dels plats forts són els documentals, amb títols com el corprenedor Gas the arabs, l’estrena a Espanya de Pornocracy i Voices from Chernobyl, finalista a l’Oscar a la millor pel·lícula estrangera. Entre les ficcions es projectaran This is our land, sobre una infermera francesa que acaba liderant el partit d’extrema dreta en les eleccions locals, la comèdia romàntica En acabar i Microbe et gasoil, entre d’altres. I la música també tindrà un paper important! Hi haurà un concert diari amb actuacions de Maria Arnal i Marcel Bagés, les melodies enganxoses dels Papa Topo, els Hidrogenesse, els Cala Vento i els ritmes fusionats de Meneo.
Més enllà de les pantalles
Si a més de gaudir de bon cinema voleu estar al dia del que passa a Europa, durant el festival es presentaran sis ponències sobre temes com la crisi migratòria, l’auge dels populismes, la situació a Txernòbil, la Rússia moderna i els nous nens de la màfia italiana. I, per si no en teniu prou, a l’Atlàntida FilmFest també podreu participar en jornades educatives –amb un taller d’animació per als més petits– i professionals, on podreu formar-vos sobre diversos temes relacionats amb el cinema o aprendre a rodar un vídeo en virtual reality.
àPresencial: del dl. 26 de juny al dg. 2 de juliol. A Filmin: del dl. 26 de juny fins al dc. 26 de juliol.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising