Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La casa santa de les sèries

Serializados Fest ha arrencat, el festival de sèries per excel·lència et dona a conèixer el que es cou en la ficció televisiva.

Publicitat

Aquets dies, Barcelona es lleva amb la màgia de les sèries. El Serielizados Fest ha arrencat a cop de bombo i plateret, i amb la col·laboració d’HBO Espanya repassarà el millor producte de ficció televisiva que s’ha fet en el darrer any. Entre altres, veurem el capítol pilot de The young pope i La batalla de los bastardos de Joc de trons. A més, a la sala de cine del Soho House Barcelona es projectarà el final de l’última temporada de Girls, la sèrie de Lena Dunham, tan sols un dia després de la seva emissió als EUA.

El divendres 21, totes les activitats es duran a terme al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Entre altres, Javier Méndez, director de Mediapro, explicarà el desenvolupament i algunes curiositats de The young pope. A més, també s’estrenarà el drama nòrdic Valkyrien, que comptarà amb la presència d’Eric Vogel, productor d’aquesta sèrie noruega que ja s’ha proclamat com a màxim exponent de la ficció escandinava.

El dissabte 22, les activitats i projeccions es duran a terme entre el CCCB i la Fàbrica Moritz. El guionista Tony Grisoni ens explicarà què ha suposat escriure The young pope.

I, com no podia ser d’altra manera, la cirereta d’aquesta quarta edició del Serielizados Fest tindrà lloc a la Fàbrica Moritz, on podreu gaudir d’un late show carregat d’humoristes que faran que els seus monòlegs versin al voltant del món de les sèries. Hi passarem una nit més que inoblidable!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat