Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La gala dels Premis Gaudí 2016 minut a minut
Rossy de Palma

La gala dels Premis Gaudí 2016 minut a minut

Un any més estarem als Gaudí per explicar-vos tot el que passa als grans premis del cinema en català

Advertising

Aquest diumenge connecteu-vos al Twitter de @timeoutbcn i us farem cinc cèntims de la catifavermella i dels modelets que llueixen actors, actrius i directors, així com del minut a minut dels guanyadors dels Gaudí.

A més, us explicarem quins són els grans triomfadors de la nit, qui se'n va a casa amb les mans buides, quins premis ens esperàvem i quina decisió dels acadèmics ens ha sorprès. Els dubtes són molts: Quin modelet lluirà la presentadora Rossy de Palma? Qui aconseguirà el Gaudí a la millor pel·lícula catalana? Serà 'Barcelona, nit d'hivern', 'L'adopció', 'El camí més llarg per tornar a casa' o 'Un dia perfecte per volar'? Aconseguirà Laia Costa enamorar els membres del jurat amb la seva actuació a 'Victoria'? Quin discurs farà Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia? Ens agradarà la nova ubicació de la gala a l'Auditori del Fòrum?

Diumenge, descobrirem tots els secrets de la gala cinematogràfica més important de l'any. Acompanyeu-nos amb el hashtag #PremisGaudí i seguiu tot el que passa en aquest mateix article. Actualitzarem cada minut tots els tuits dels convidats, les fotos dels assistents i les decisions de l'Acadèmia.

Podeu anar fent boca repassant tots els nominats als premis. Ja ho sabeu, diumenge us portem la catifa vermella a casa vostra! 

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising