Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La màgia del cine en un espot

No us perdeu el nou espot de la Moritz realitzat en col·laboració amb l'ESCAC

Escrit per
Màrqueting Time Out
Publicitat

A partir de ja, i durant dos mesos, us trobareu als cinemes amb un espot que cal mirar amb ulls de cinèfil. Es tracta de la nova peça de Moritz, realitzada en col·laboració amb l’ESCAC, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, per retre un homenatge al setè art i donar, alhora, suport als joves talents del cinema català.
L’espot va néixer gràcies a un concurs que buscava trobar la proposta més creativa entre els nous graduats de l’escola. I de les sis idees que es van presentar, la guanyadora va ser la del director Miquel Díaz, una declaració d’amor a la màgia del cinema.
En poc menys d’un minut, l’espot viatja per un món ple d’emocions i reviu sentiments oblidats. El protagonista és un noi que fa un recorregut per la seva pròpia vida, posant en imatges records i escenes a partir de recursos cinematogràfics diversos, i mostrant des de la seva infància, rodada en super-8, fins als viatges que li obren el món en un gran tràveling i el moment en què neix l’amor, congelat en un frame de gran intensitat. La peça toca gèneres com la comèdia romàntica, el cine d’aventures, la ciència-ficció i fins i tot l’animació, amb nous punts de vista completament immersos en la cinematografia del segle XXI. Un testimoni del talent i la creativitat dels joves cineastes de casa nostra, que també es pot veure on-line. ■

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat