Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Alternativa 2019

  • Cine
  1. Nos défaites Jean-Gabriel Périot
    Nos défaites. Jean-Gabriel Périot
  2. De nuevo otra vez. Romina paula
    De nuevo otra vez. Romina paula
Publicitat

Time Out diu

Torna la gran cita del cinema ‘indie’ de la nostra ciutat, L'Alternativa, un festival on les pel·lícules de risc són les protagonistes i on trobem pel·lícules per a tots els gustos. La 26a edició tornarà a celebrar-se entre el CCCB, la Filmoteca i el Zumzeig, amb un programa que arriba carregat de bones propostes entre el l'11 al 17 de novembre.

En les seccions oficials competiran 10 llargmetratges internacionals, incloent-hi films de ficció i no-ficció. Temes de gran actualitat com l'ecologia i l'explotació dels recursos del planeta, les fronteres i migracions, els conflictes bèl·lics i de classe o la gentrificació, conviuen amb d'altres molt més reflexius com la identitat, el llegat familiar o la superació personal. A la secció oficial Nacional estan seleccionats 18 films, entre llargmetratges, migmetratges i curtmetratges. Tots ells opten, per primera vegada, a un premi en metàl·lic de 2.000 euros.

Hi haura durant el festival convidats com el cineasta francès Jean-Gabriel Périot, que presentarà una secció amb films destacats de la seva filmografia i oferir dues masterclasses sobre el cinema d'arxiu; la cineasta catalana Neus Ballús presentarà quatre dels seus curtmetratges i impartirà el seminari 'Partir d'algú. Treball amb actors no-professionals, de l'escriptura al rodatge'; hi haurà també una secció dedicada al Mur de Berlín, que celebra 30 anys de la seva caiguda i, com cada any, el festival ofereix una programació familiar que inclou projeccions i activitats.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà