Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Machines' Feed Dog

L’altra cara de la moda

Documentals per reflexionar sobre el fenomen de la moda d’una manera més complexa

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Els documentals d’autor sobre el món de la moda són els protagonistes del Moritz Feed Dog, un festival que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de tractar aquest fenomen com una expressió cultural àmplia i diversa, a través de la projecció de documentals que retraten diversos aspectes d’aquesta indústria. Les cintes que formen part del festival, nou en total, es projectaran des d’aquest dijous fins al diumenge al cinema Aribau Club.

Un dels títols més interessants és 'Machines', el debut del director Rahul Jain, nascut a Delhi. Es tracta d’un document d’una gran duresa on es mostren les condicions dels treballadors tèxtils a l’Índia. Una cinta molt necessària, sense veu en off, en què es dona veu als obrers de la regió de Gujarat, que cobren 3 euros per cada torn de 12 hores i que treballen en unes condicions infrahumanes, alguns d’ells des de ben petits.

Si esteu interessats a visionar un, o més d’un, dels documentals que es projectaran, podeu adquirir una entrada senzilla per 7 euros o bé adquirir l’abonament, que inclou sis entrades per 34,50 €. Redescobriu un fenomen tan complex com desconegut amb el Moritz Feed Dog, l’únic festival de l’Estat dedicat al documental sobre moda.

Fins al 25 de març. Aribau Club. Gran Via de les Corts Catalanes, 565.
M: Universitat. 
moritz.feeddog.org

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat