Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Serielizados
Foto: SerielizadosBetter Call Saul

Les 4 millors sèries que s'estrenaran la primavera del 2022

Aquestes són les ficcions televisives que no et pots perdre

Escrit per
Serielizados_
Publicitat

Ha arribat la primavera, les flors i el sol. És el moment d'aprofitar l'horari d'estiu i sortir a passejar. Però el refrany no és traïdor: 'A l'abril, aigües mil'. Si plou, sempre tindrem aquestes magnífiques sèries per oblidar-nos del clima. Els dies de sol són per passar-los al carrer, però el mal temps es bloqueja veient sèries.

Serielizados, la plataforma d'addictes a les sèries feta per addictes a les sèries, ha recollit les quatre millors estrenes d'aquesta temporada. Us en podeu refiar: devoradors i amants de la pantalla, viuen per veure sèries i ho fan abans que ningú. I penseu en el temps que us estalvieu buscant una sèrie nova! Més temps per veure capítols... ¡Play!

NO T'HO PERDIS: 15 minisèries per veure ara

Pachinko
Foto: Juhan Noh

Pachinko

Un dels 'hypes' del serièfil gourmet és aquesta sèrie basada en el best-seller de Min Jin Lee que explica la història d'una família coreana durant 80 anys a través de quatre generacions. Una epopeia del segle XX que narra l'èxode obligat del país per culpa de l'ocupació japonesa. Va ser un dels millors llibres del 2017 segons The New York Times i ara es convertirà en sèrie de la mà de Soo Hugh, la guionista de 'The killing' i 'The terror'.

Estrena el 25 de març (Apple TV+)

Better Call Saul (Series finale)
Foto: Serielizados

Better Call Saul (Series finale)

Saul Goodman i Kim Wexler quedaran gravats a foc al nostre imaginari seriòfil. Quan va acabar 'Breaking Bad', vam pensar que era impossible que la seva successora li fes ombra. Tenia molta menys teca passar d'un professor de química amb càncer que cuina metamfetamina, a dos advocats com a protagonistes, però el resultat és gairebé millor. Els seus creadors van acabar la història de Walter White quan ho van decidir ells i no pas la cadena, i acabaran 'Better Call Saul' de la mateixa manera: sense estirar el xiclet.

Estrena Temporada 6 (primera part) el 19 d'abril (Movistar Plus+)

Publicitat
La ciudad es nuestra
Foto: Serielizados

La ciudad es nuestra

David Simon torna a la seva ciutat. Després de sortir del seu hàbitat natural a 'Treme' i 'The deuce', explicarà una història que recorda a les meravelloses 'Homicide', 'The corner' i 'The wire'. Tornarem a patir aquest Baltimore sense filtres, en una minisèrie basada en el llibre de Justin Fenton, periodista del Baltimore Sun. Un relat sobre l'ascens i la caiguda de la Força Especial de Rastreig d'Armes. Promet dosis de corrupció i molta mala llet. Quedeu avisats.

Estrena el 26 d'abril (HBO Max)

Peaky Blinders (Series finale)
Foto: Serielizados

Peaky Blinders (Series finale)

La història dels Shelby acabarà amb una sisena temporada i una pel·lícula que es rodarà el 2023. Els hem vist menjar fang, beure cervesa en antres de mala mort, fumar cigarretes compulsivament i governar la sevaciutat. No sabem si estem preparats perquè això acabi, però una cosa tenim clara: afileu les vostres boines per a la batalla final. Fa pudor d'èpica i de focs artificials. Que soni ja 'Red right hand' de Nick Cave i que segueixi la festa.

Estrena Temporada 6 el 10 de juny (Netflix)

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat