Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mostra Internacional Films de Dones de Barcelona

  • Cine
Publicitat

Time Out diu

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona celebra la seva 30a edició

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona celebra enguany la seva 30a edició. Amb l’objectiu de configurar espais des d’on compartir les experiències i els coneixements del cinema de dones i defensar formats fora de les lògiques patriarcals, el MIFDB proposa una programació festiva que es desplega entre els mesos de març i desembre de 2022. 

Com cada any, per tal de promoure el cinema dirigit per dones, la Mostra presenta les programacions Panoràmica i Programació Infantil, a la Filmoteca de Catalunya i a Filmin; Manifestos Fílmic Feministes VIII, al CCCB i a Tabakalera. Centro Internacional de Cultura Contemporànea (Madrid), i Noves creadores llatinoamericanes, als Cinemes Girona amb el suport de Casa Amèrica Catalunya. La programació també ofereix un cicle de sessions cinematogràfiques a diferents places de la ciutat dins del marc de la Mostra d’estiu que, com és habitual, compta amb Cortos en femenino, la secció dedicada a curtmetratges de cineastes de l’estat.

D’entre les propostes, el MIFDB també ha convocat dues noves iniciatives que expandeixen el Projecte Arxipèlag iniciat el 2017: la primera edició del Laboratori de Creació Arxipèlag, en col·laboració amb l’Arts Santa Mònica, i l’exposició virtual 'Rutes del desig. Carta de navegació per l’Arxipèlag' en col·laboració amb La Virreina, Centre de la Imatge. 

En aquesta edició, a més, el programa itinerant Els feminismes fílmics de la MIFDB viatjarà a filmoteques i espais culturals espanyols i europeus, i La Mostra es mou continuarà portant una selecció de propostes de la programació a diversos municipis de Catalunya. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.mostrafilmsdones.cat/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà