Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Todo a la vez en todas partes'
Foto: 'Todo a la vez en todas partes'

3 motius per veure al cine 'Todo a la vez en todas partes'

Té tot el que agrada de la ciència-ficció i de la comèdia: gaudiu d'una experiència cinematogràfica única al voltant del multivers... i de la declaració de la renda

Time Out en col·laboració amb Youplanet Pictures
Publicitat
Sabeu què és el multivers, oi? L'existència d'universos múltiples que viuen en paral·lel a la nostra pròpia realitat. Com si hi hagués infinites còpies de nosaltres mateixos per tota la galàxia! Si descobríssim totes aquestes realitats paral·leles i poguéssim experimentar amb elles, ho tindríem molt difícil per conformar-nos només amb una. I 'Todo a la vez en todas partes' arriba als cines després d'una gran recepció als Estats Units perquè les tinguem totes de cop.
Aquesta pel·lícula, dirigida per Dan Kwan i Daniel Scheinert, més coneguts com els Daniels, ha enamorat el públic i la crítica amb el seu perfecte maridatge de dos dels gèneres que més agraden als cinèfils: la ciència-ficció i la comèdia. Al·lucinareu amb els efectes especials i les escenes d'acció al mateix temps que ho passareu genial amb l'humor i el carisma dels protagonistes!
Després d'esperar impacients, el 3 de juny arriba per fi a la pantalla gran i perquè no us faltin excuses per incorporar-la a la vostra llista d'estrenes 'must' us donem 3 raons perquè us apunteu a aquesta aventura de multivers, risc i humor.
Una història per tornar-se boig
Foto: Allyson Riggs

1. Una història per tornar-se boig

El multivers és sinònim de bogeria i en aquesta pel·lícula es barreja amb acció, aventura i humor perquè gaudim de les històries dels seus personatges.
Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, la protagonista del film, Evelyn, una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una gesta salvatge en què només ella pot salvar el món. Perduda als mons infinits del multivers, aquesta heroïna per sorpresa ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d'un fil. I tot sorgeix i comença amb els seus problemes amb la declaració de la renda...
Una producció molt 'top'
Foto: Allyson Riggs

2. Una producció molt 'top'

Val més que estigueu atents des del títol fins als crèdits finals perquè hi ha un munt de detalls que no us podeu perdre. Aquí us en donem alguns, com que les escenes de lluita no segueixen la cruesa habitual de Hollywood sinó l'estil àgil i ràpid de Hong Kong. O que l'equip d'efectes especials és de només vuit persones i, així i tot, han estat capaços de crear una visió immersiva, estranya i única.
Fixeu-vos bé, perquè quan la història passa d'un univers a un altre també canvien els colors i fins i tot la fotografia... és com veure diferents pel·lícules en una!
I no deixeu de parar atenció a la banda sonora perquè la música és un altre fil conductor de la pel·lícula: els tambors xinesos i els gongs són l'espina dorsal melòdica de la partitura de la pel·lícula.
Publicitat
Un repartiment amb molta personalitat
Foto: Allyson Riggs

3. Un repartiment amb molta personalitat

'Crazy Rich Asians', 'James Bond. El demà no mor mai', 'Memòries d'una Geisha' o la recent 'Shang-Chi i la llegenda dels deu anells': la protagonista d'aquesta aventura, Michelle Yeoh, és una cara molt coneguda de Hollywood que sempre ha enamorat pel seu humor, expressions facials i facilitat per adaptar-se a l'acció.
L'acompanyen en el repartiment grans actrius com Jamie Lee Curtis, coneguda per la seva aparició a les pel·lícules de la seqüela 'Halloween' (d'aquí el seu sobrenom de 'reina del crit'!), també Ke Huy Quan, a qui ja vam veure anys enrere en pel·lícules com 'Indiana Jones i el temple maleït' o 'Els Goonies', o Stephanie Hsu d''Awkwafina és Nora de Queens' o 'La meravellosa Sra. Maisel'.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat