Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pantalla Barcelona 2022-2023

 • Cine
 1. 'El inconveniente' de Bernabé Rico
  Foto: 'El inconveniente''El inconveniente' de Bernabé Rico
 2. 'Los miserables' de Ladj Ly
  Foto: 'Los miserables' 'Los miserables' de Ladj Ly
 3. 'Las leyes de la frontera' de Daniel Monzón
  Foto: 'Las leyes de la frontera''Las leyes de la frontera' de Daniel Monzón
 4. 'El inconveniente' de Bernabé Rico
  Foto: 'El inconveniente'
Publicitat

Time Out diu

Fins al març del 2023 podreu veure de manera gratuïta als Centres Cívics de Barcelona les millors pel·lícules creades i produïdes a Catalunya

La novena edició de Pantalla Barcelona apropa als barris el cinema que es fa a Catalunya, posant una mirada crítica que, sens dubte, us farà reflexionar. Els films es projectaran a onze Centres Cívics de Barcelona, així que segur que en teniu un de ben a prop on hi podeu anar! A més, comptarà amb activitats complementàries obertes i gratuïtes, com col·loquis de la mà de professionals del sector, tallers, i monogràfics.
La programació compta amb nou films: des de documentals com ‘Cantando en las azoteas’ d’Enric Ribes, ‘City for sale’ de Laura Álvarez, ‘Robin Bank’ d’Anna Giralt i ‘Waiting for Barcelona’ de Juho-Pekka Tanskanen, fins a ficcions com ‘Frederica Montseny, la dona que parla’ de Laura Mañá, ‘El inconveniente’ de Bernabé Rico i ‘Ema’ de Pablo Larraín. El plat estrella, però, és ‘Los miserables’ de Ladj Ly, una de les pel·lícules més esperades, ja que va ser premiada al Festival de Cannes i està nominada a l’Oscar. I des de Netflix arriba ‘Las leyes de la frontera’, un film que tot i estrenar-se a la gran pantalla, va assolir l’èxit a la plataforma d’streaming. És una oportunitat única, ja que es projectaran pel·lícules que ja no estan disponibles als cinemes de Barcelona, i a més de manera gratuïta!
Així que, amants del cinema català, consulteu la programació, reserveu les vostres entrades a través del web de cada centre cívic i gaudiu de les millors pel·lícules!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà