Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sala C: cine, creació i art contemporani

Sala C: cine, creació i art contemporani

Cine, Documental CaixaForum , La Font de la Guatlla divendres 3 abril 2020 - divendres 15 maig 2020
Robert Mapplethorpe
Foto: Mapplethorpe: Look at the Pictures

Time Out diu

El Dart Festival, la plataforma de cine documental d'art contemporani, s'alia amb el Caixaforum i conjuntament programen films que giren a l'entorn de la creació contemporània per redescobrir-nos artistes, els processos de creació i allò que s'amaga darrere del seu treball.

Obrirà el cicle el sempre provocador Banksy ('The man who stole Banksy'), amb un relat narrat per Iggy Pop sobre el viatge d'un mural robat d'una paret de Betlem fins a una casa de subhastes (21 de febrer). També es projectarà 'A bigger splash', la biografia semificcionada del pintor David Hockney, un potentíssim retrat de l'entorn i l'artista, amb els seus altibaixos i obsessions pictòriques després de la ruptura amb Peter Schlesinger (13 de març). El cicle ens apropa a Yayoi Kusama ('Kusama: Infinity'), una de les artistes més conegudes i valoritzades a escala internacional (3 d'abril), i a Robert Mapplethorpe ('Mapplethorpe: look at the pictures'), una revisió de la seva vida i treball de la mà del fotògraf (13 de maig).

Detalls

Lloc de la ubicació CaixaForum
Web del lloc obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/caixaforumbarcelona/caixaforumbarcelona_ca.html
Telèfon de la ubicació 93 476 86 00
Adreça Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport Espanya (M: L1-L3-FGC)
Preu 6 €

Dates i hores

    • CaixaForum 6 €

      Projecció de 'Kusama: Infinty' (2018)

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
2 people listening