Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Alcaldessa DocsBarcelona
'Alcaldessa' al DocsBarcelona

Sortegem 20 abonaments pel DocsBarcelona

El Docs és el festival de documentals més important de la ciutat i se celebra entre el 23 i el 29 de maig. Sortegem 10 abonaments dobles per a què gaudiu del festival!

Publicitat

El festival s'inaugura amb 'Sonita', un valent documental de la directora iraniana Rokhsareh Ghaem Maghami, que va conquerir a la darrera edició del Festival de Sundance els màxims reconeixements del jurat i del públic. Es tracta de la commovedora història d’una refugiada afganesa a l’Iran que fa servir el rap per conquerir la seva llibertat. 'Un tango més', de German Kral, explica la historia d’amor de la parella més famosa de la historia del tango, María Nieves i Juan Carlos Copes.

El DocsBarcelona inclou la Secció Ofical, que agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent i que competeixen pel Premi DocsBarcelona TV3 al Millor Documental i el Premi Nou Talent a la millor pel·lícula dels directors debutants; Latitud DocsBarcelona, una nova secció competitiva que agrupa una selecció dels millors documentals de la Península Ibèrica i d’Amèrica Llatina; Sessions especials amb produccions destacades fora de competició; Màster Classes on podrem conèixer la visió dels creadors en primera persona; DOC-U, secció dedicada a la producció documental universitària a Catalunya i la secció per a escoles Docs&Teens, adreçada al públic adolescent, una nova manera de viatjar i descobrir realitats properes i d’arreu. Aquí trobaràs els documentals més interessants del festival.

Si us agrada el cine documental, aquest és el vostre festival. Guanya un dels 10 abonaments dobles (20 en total) que sortegem!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat