Truman

Cine, Comèdia-drama
Recomanat
4 de 5 estrelles
3 de 5 estrelles
(1Comentari)
Truman

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Cesc Gay sempre ha tingut facilitat per introduir-nos en les contradiccions dels seus personatges, a través de les pors i les inseguretats, d’una manera molt humana. A 'Truman', abandona els retrats generacionals i les crisis íntimes per endinsar-se en un dels temes sobre els quals pivota la condició humana: com ens hem d’enfrontar a la fi de l’existència. Aquest és un últim viatge de comiat d’emoció continguda, tan serè com transparent. No subratlla el dolor, no cau en el sentimentalisme, i fa que allò que no s’arriba a dir acabi adquirint una transcendència superior. És una pel·lícula sobre la llibertat, sobre com viure i com morir. I també és una de les històries d’amistat masculines més delicades que ens ha donat el cine recent.

Per Beatriz Martínez

Publicat

Detalls

Detalls de l'estrena

Durada
108 mins

Repartiment i equip

Els usuaris diuen (1)

3 de 5 estrelles

Average User Rating

3 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:1
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening

Les interpretacions flueixen de forma natural amb una emotivitat convincent, humana i plena d'expressivitat. El fet que s'utilitzi el primer pla de forma sistemàtica i una mica excessiva, obliga els actors a un esforç suplementari a l'hora de transmetre autenticitat. Repte del qual se'n surten amb nota tot dos encara que es pugui situar sempre al R. Darín en primer terme.
Una bona elecció per regalar-se moments plens d'intensitat, inventiva i tendresa al voltant de l'amistat i la dignitat personal a l'hora d'encarar el desenllaç final. (7/10)

http://bit.ly/1Pw9TRH