Una setmana de cinema lliure i compromès

Torna el Festival de Cinema Independent L’Alternativa

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Si les pel·lis mainstream us fan venir urticària i el que us interessa és descobrir títols que apostin pel compromís social i que tractin temes com els drets humans o la llibertat personal, estigueu atents perquè arriba una cita que no us voldreu perdre.
Del 13 al 19 de novembre se celebra a Barcelona la 24a edició del festival L’Alternativa, amb la col·laboració de Moritz i la projecció de 200 films del millor cinema independent internacional. Durant una setmana gaudireu d’una de les trobades essencials del panorama cinematogràfic: un espai on es fomenta el diàleg, el debat, la participació i la formació. El festival consta d’una secció oficial amb una tria a competició de deu llargmetratges i quinze curts, entre els quals hi ha títols com l’americana Acts and intermissions, d’Abigail Child, l’espanyola Niñato, d’Adrián Orr, o la portuguesa A Fábrica de Nada, de Pedro Pinho. Les seccions paral·leles oferiran al públic treballs que trenquen les convencions, amb retrospectives, estrenes i projeccions d’obres poc conegudes i de nous creadors estatals. A més, hi haurà activitats, tallers i una masterclass. La inauguració del festival comptarà amb l’estrena a Barcelona de Zama, el nou film de Lucrecia Martel.
Si creieu que el cinema ha de ser un mirall de la realitat social i un motiu de reflexió, recordeu la cita i prepareu-vos per descobrir films que renoven el llenguatge cinematogràfic i que difícilment trobareu en els circuits convencionals. ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat