Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ves al D'A Film Festival de franc!
Good Time
Good Time

Ves al D'A Film Festival de franc!

Sortegem un abonament perquè puguis anar a veure les cinc pel·lícules que prefereixis del D'A, la cita que engloba el millor cinema del moment

Per Time Out en col·laboració amb D'A Film Festival Barcelona
Advertising

Ets un autèntic cinèfil i saps apreciar les bones pel·lícules? Doncs tenim un pla perfecte per a tu! El D'A Film Festival torna a Barcelona durant 10 dies per acollir una selecció del cinema del moment: aquells films que han triomfat a festivals internacionals, les noves tendències creatives i també propostes de cinema d'autor. Tot pensat per satisfer al públic més divers i exigent a quatre espais: l'Aribau Club, l'auditori del CCCB, la Filmoteca de Catalunya i la sala Zumzeig.

El festival s'inaugura el 26 d'abril amb l'estrena estatal de 'Chesil Beach' –dirigifa per Dominic Cooke– i estarà organitzat per seccions: a la que porta per títol Direccions, hi trobaràs grans referents del cinema actual, com 'Amante por un día' de Philippe Garrel i l’estrena espanyola de 'Disobedience', del guanyador de l’Oscar Sebastián Lelio. A la secció competitiva del festival, Talents, t'hi esperen grans troballes que obren noves vies d’expressió, com l'òpera prima de Meritxell Colell 'Con el viento' o 'A estación violenta' d'Anxos Fazáns. Pel que fa a les Sessions Especials cal destacar l'única projecció en pantalla gran de 'Good Time' a tot l'Estat. La clausura del festival serà a càrrec d’un títol cridat a ser una de les revelacions de la temporada: 'Ana de día', l’opera prima d’Andrea Jaurrieta.

Fa bona pinta, oi? Doncs si vols gaudir de tots aquests títols i molts altres, una bona opció és participar en aquest concurs. Sortegem un abonament que et permetrà triar cinc de les cent pel·lícules del D'A i veure-les de franc! A més, l'abonament no és personal ni intrasferible, sinó que el pots compartir amb qui vulguis. A què esperes? Omple aquest formulari abans del dia 26, ves pensant quines pel·lis triaràs i prepara't per gaudir d'hores i hores de bon cinema.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising