Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
A girls walks home alone at night

23a Mostra de Films de Dones

Va néixer per impulsar el paper de la dona en la indústria del cine, i després de gairebé un quart de segle ja s'ha convertit en un dels festivals de referència de Barcelona. El gruix del seu programa es podrà veure fins al 18 de juny

Escrit per
Josep Lambies
Publicitat

El temps posa les coses al seu lloc. Fa 23 anys que la Mostra Internacional de Films de Dones va celebrar la seva primera edició, i a hores d'ara ja s'ha convertit en un dels festivals de referència de Barcelona. Va néixer per reivindicar el paper de la dona en la indústria del cine, per impulsar la feina de realitzadores, guionistes, productores, operadores de càmera i altres professionals del sector. El que hi trobareu és, com diu la seva 'captatio benevolentiae', "cinema en clau femenina".

Tot i que la Mostra Internacional de Films de Dones té un programa obert durant tot l'any, és ara, entre l'11 i el 18 de juny, que celebra la major part de les seves activitats. Enguany hi ha una novetat, i és que moltes de les projeccions són gratuïtes i es fan a l'aire lliure. Se us acudeix una millor manera de donar la benvinguda a l'estiu que amb una nit de cine a la fresca? Feu un cop d'ull a la llista!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat