Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Normand Huberdeau

Le Dîner en Blanc, deliciós secret chic

S'espera l'assistència de més de mil 'dandys' al sopar 'pop-up'

Publicitat

Per segon any consecutiu, le Dîner en Blanc ocuparà l'espai públic de Barcelona. Serà el proper dijous 11 de juliol. Aquest pícnic chic, importat de París, a mig camí entre el sopar pop-up, el hapenning i la performance, reuneix a una multitud vestida de blanc per sopar, amb ànsies d'elegància i hedonisme. Els participants, que prèviament s'han apuntat a través d'una web, reben la informació de la situació del sopar en el darrer minut.

Enguany l'organització espera reunir per sopar més de mil persones en un espai que es revelarà a l'últim minut. L'any passat, la xifra va ser de 500 persones al Parc Joan Miró. Un cop més, els vianants seran testimonis de grups de 100 a 300 persones que se reuneixen en específics punts de trobada por tota la ciutat, per convergir en un destí final que serà un dels llocs més bonics de la ciutat.

Es requereix a tots los participants que vagin vestits de blanc de cap a peus, portin les seves pròpies taules, cadires, vaixella coberts i unes estovalles blanques. Durant la nit, els participants mengen i es diverteixen entre música i ball, apart d'altres sorpreses que converteixen cada edició en una festa molt especial. A més de la vestimenta i els estris, es demana als participants que porten una cistella de menjar de qualitat que sigui "el més epicuri possible".

Quan la festa s'acaba, els participants guarden les seves copes, plats i taules, recullen les escombraries i s'endinsen a la nit, sense deixar cap senyal de la seva elegant celebració.

Esperit de superació
"Esperem que els barcelonins estiguin a punt per a superar-se en l'edició d'aquest any. Ara que més gent sap què es pot esperar, imaginem que dedicaran fins i tot o mes esforços en preparar un excel·lent sopar, un espectacular centre de taula o un elegant look" diu Roberto Baratella, co-organitzador del Dîner en Blanc Barcelona. A més a més, aquest any comptem amb Casino de Barcelona com a patrocinador principal. Enguany, qui no tingui temps per prepara-se un cistellet cool, podrà triar entre tres menús que no superen els 30 €, obra de Carles Abellán.

Aquesta festa celebra el seu 25è aniversari aquest any. Iniciat per François Pasquier i un reduït grup d'amics el 1988, el Dîner en Blanc de París atrau actualment mes de 15.000 persones cada any. El que va començar sent un esdeveniment d'amics i difós pel boca-orella s' ha convertit en un fenomen internacional que arriba als cinc continents.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat