Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Nueva Época, sarau de pop exquisit
Hidrogenesse
Hidrogenesse

Nueva Época, sarau de pop exquisit

El segell CANADA munta la seva primera festa, amb Hidrogenesse i El Guincho fent de DJ

Per Ricard Martín
Advertising

Manllevo el títol del primer llibre del grandiós Casavella per reflexionar sobre les festes: una bona festa és molt més que pensar en una granota amb tanga de fluor, llogar la sala i imprimir el full de mà de "La gran festa de la granota amb el tanga de fluor". Una bona festa requereix preparació, gust i, sobretot, una bona conceptualització.  

Retorn al pop ballable
I d'això en saben un niu a CANADA, divisió editorial de la prestigiosa empresa audiovisual barcelonina, casa d'Extraperlo o Junco y Diamante, entre d'altres joies de pop exquisit: el proper 5 de desembre celebraran la primera festa Nueva Época, un sarau que s'escapa dels circuits habituals de la nit barcelonina, tant per continent com per contingut: tindrà lloc a la sala Nueva Época -sala de ball de tarda, d'aquelles amb imitadors de la Pantoja i orquestra- i aplegarà tant artistes del segell com DJ que comparteixen la seva filosofia.

Serà una festa llarga i substanciosa: de 23 a 6 h, després de les compareixences en directe d'El Último Vecino i Capitán, la punxada passarà per un trio de DJ excepcionals: Hidrogenesse, Extraperlo i El Guincho. Borja Rosal, director de CANADA Editorial, organitzador de la festa i cantant d'Extraperlo, explica que la finalitat última d'aquest festa és tornar a promoure "l'esperit pop ballable". Rosal ha detectat que en la nit barcelonina "només es promou o bé la música electrònica, o bé el rock adaptat a la música de ball". Nueva Época busca omplir aquest buit, i sobretot promoure més diversió i menys postureig: "Que la gent balli més i miri menys el del costat", diu Rosal. L'ambientació és ideal per promoure això: una sala habilitada per a la música en directe, amb bona sonoritat i un aspecte de boîte clàssica.

Com als legionaris el valor, a l'espectacular alineació de DJ, se'ls suposa el bon gust, no? "Ens agrada molt el que fan, i els adoptem de prescriptors, punxaran el que creiem que la gent hauria d'escoltar", valora Rosal. Podem esperar sorpreses? "El Guincho pot basar la sessió en cançons o en temes electrònics propis. Hidrogenesse faran el que els doni la gana, i Extraperlo tirarem pel cantó del pop ballable". Tot plegat, molt complet i assequible: sis euros amb full de mà, vuit sense. Volen evitar la crueltat de pagar vint euros per entrar i tirar-se tota la nit amb una trista canya. Aprofiteu-ho, que les festes seran periòdiques però escasses, amb una freqüència trimestral en el millors dels casos.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising