Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sortir per la Barceloneta i el Port

Sortir per la Barceloneta i el Port

El millor oci nocturn del barri

Advertising
Trobes a faltar algun local nocturn imprescindible de la Barceloneta i el Port? Ens ho pots dir als comentaris de sota.
Restaurants, Asiàtica

Eclipse Bar

icon-location-pin La Barceloneta

Al capdamunt de l'hotel W, l'Eclipse ofereix unes vistes immillorables i festes a càrrecs de DJ, sovint britànics, que són els mateixos que fan remenar el darrere a la reialesa de Londres.

Bars i pubs, Cocteleries

Zahara Cocktail Club

icon-location-pin La Barceloneta

Nostàlgia de l'estiu? L'olor del bronzejador, els pitrams a l'aire, el banyador eslip, la sangria... Tranquils, al Zahara Cocktail Club podreu paladejar les darreres fuetades de l'estació més càlida com si estiguéssiu en plena canícula d'agost. I això, en dies de depressió postvacances, és un regal dels déus. Dels locals que poblen el passeig de Joan de Borbó, aquest és sens dubte el que té el look més contemporani i els millors còctels.

Time Out diu
Advertising

Opium Mar

icon-location-pin Ciutat Vella

Opium Mar és un restaurant, amb una terrassa davant del mar, però també és una discoteca sofisticada, per un públic que busca decoració moderna amb aires de luxe. Està ubicat en un lloc envejable, a tocar de l'Hotel Arts i davant la platja de la Barceloneta. Obre cada dia.

Música, Espais musicals

Station Barcelona

icon-location-pin La Barceloneta

A la cafeteria d l'Estació de França tant hi poden anar els que matinen molt com els que van molt tard a dormir. La seva decoració recorda una mena de club de jazz amb plantes de quatre metres que pugen fins al sostre, i tauletes de potes de ferro. Durant el dia, funciona com a bar d'esmorzars i restaurant. A primera hora del vespre té el seu encant i les nits del cap de setmana es fan sopars-espectacle. A partir de mitjanit es transforma en club de copes  .

Advertising

Club Catwalk

icon-location-pin Ciutat Vella

En les seves bones nits, remenar l'esquelet en aquest club es com fer-ho en una nit de premis hip hop de la MTV facció macarra. Molta ungla daurada, talons quilomètric i caputxes amb sabatilles. Això si, sense metralletes.

Advertising