Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Stromboli
©IreneFernándezStromboli

Stromboli, volcà d'Hostafrancs

Bons mojitos, hamburgueses i concerts

Publicitat
Si la Jurado cantava allò de Como una ola, la Sílvia de l'Stromboli no necessita un micròfon per portar tota la seva energia a aquest racó d'Hostafrancs. Fa dies que s'anuncia, uns carrers més enllà de l'Stromboli, la primera setmana d'octubre s'hi obrirà un cinema nou, el Zum Zeig. Així que ja podeu apuntar a la llibreta aquesta adreça per si teniu un rum-rum abans o després de la pel·lícula.

No fa ni un any que la Sílvia, filla de restauradors, va inaugurar aquest bar per fer "tot el contrari del que havia vist als bars dels pares", però agafant-ne l'ofici, somriu. Això vol dir fora televisió i màquines escurabutxaques i preparar tot el menjar en el mateix moment que la gent el demana.

Va deixar l'empresa de finances on treballava i va muntar aquest bar perquè fos com una segona casa. Des que va obrir al mes de gener, ja hi ha organitzat una bona colla de saraus: mercadets de segona mà, vermuts, sessions de DJ i tastos d'hamburgueses. Una de les activitats amb més èxit de públic són els concerts, que se celebren els divendres i dissabtes, i on músics de diferents nacionalitats i estils mostren les seves habilitats. Des de flamenc fins a jazz, música clàssica, cançó tradicional italiana, tot hi cap, dins el volcà de la Sílvia.
Si la vostra fam de cultura ha quedat servida, el que cuida també l'Stromboli és la gana que aconsegueix que els budells també facin el seu concert.
No patiu.

La Sílvia té la mà trencada amb les canyes, una bona colla de còctels i especialment els mojitos, que parlen sols de l'alegria tropical de l'Stromboli.
Si necessiteu coixí, l'especialitat de la casa són les hamburgueses casolanes. L'Stromboli duu ou ferrat, cansalada, formatge cheddar, ceba i tomàquet, però també us n'hi esperen d'altres de més sofisticades, com la de formatge de cabra o la de brie amb albergínia. Si la lava està a punt de cobrir-nos, no abandoneu l'Stromboli: amb un mojito a la mà i música en directe, quin viatge més dolç a l'altre barri!

Més informació

Stromboli
  • 3 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • Hostafrancs

En aquest bar hi preparen amb mà trencada les canyes, una bona colla de còctels i especialment els mojitos, que parlen sols d’alegria tropical. Si necessiteu coixí, l’especialitat de la casa són les hamburgueses casolanes. L’Stromboli duu ou ferrat, cansalada, formatge cheddar, ceba i tomàquet, però també us n’hi esperen d’altres de més sofisticades, com la de formatge de cabra o la de brie amb albergínia. Música en directe divendres i dissabtes.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat