DGTL Barcelona 2016

Clubs, House, disco i techno

Time Out diu

El festival holandès de música electrònica arriba al Parc del Fòrum per segon any consecutiu amb un total de quatre escenaris i gairebé 60 artistes amb una selecció sòlida de DJ i productors amb una trajectòria consolidada que avala el seu talent, i que s'han sabut fer un lloc al pòdium de l'electrònica de qualitat, a través de diferents estils i tonalitats de la paleta musical.
 
Destaquen Nina Kraviz, que torna a Barcelona per portar-nos de viatge per la seva vasta col·lecció musical. Un altre habitual del festival i ànima mater de Ellum és Maceo Plex, que aprofitarà que juga a casa per redefinir la seva reputació com un dels pioners del house underground. A més, un icònic alhora que curiós back to back combinarà el savoir faire del capo del techno italià Joseph Capriati i el cap de Hot Creations, Jamie Jones. També podrem trobar de nou a Marcel Dettmann, reconegut arreu del món per ser una de les figures més influents del techno contemporani. Al costat de Dettmann, es podrà gaudir també del tàndem Pan-Pot que s'estrenen a la cita barcelonina després del seu pas per Amsterdam fa dos anys. També hem de destacar la presència de l'holandès Job Jobse, amb una meteòrica carrera en l'escena internacional que no ha passat desapercebuda, o als capos del segell Innervisions, Âme i Dixon, que porten anys mostrant la cara més fresca del house actual. No podem passar per alt tampoc el retorn del francès Agoria i els seus enfocament fosc de la música de ball.
 
L'escena nacional també tindrà un lloc destacat en DGTL Barcelona. Noms mítics com Guim Lebowski, ànima mater del cicle de festes Cercle, o Marc Piñol, una de les apostes més fermes de Hivern Discs; compartiran cartell amb joves promeses com Sau Poler i el seu house de nova factura, el més experimentat Pional o la ja gairebé veterana Cora Novoa, que ha aconseguit tenir un dels sons més personals de l'electrònica estatal.

Detalls

També t'agradarà