Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Paco Arévalo Bertín Osborne

Bertín Osborne i Paco Arévalo, bessons atípics

A 'Dos cara duras en crisis' fan gala d'una cara molt dura a l'Apolo

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Potser no ho sembla, però els dos senyors de la foto són bessons. Salta a la vista que els diferencien 40 centímetres i alguns anyets, però això va així. Ja passa sovint que les coses no acostumen a ser el que semblen. Si la realitat fos realista, la majoria de les notícies que apareixen als mitjans de comunicació no podrien ser veritat. Bárcenas no s'hauria apuntat a l'atur, i els mercats no manarien per sobre dels governs. Però l'experiència ens demostra que el concepte de realitat és ben relatiu. Així doncs, l'espectador haurà d'acceptar aquest primer pacte: Bertín Osborne i Paco Arévalo són bessons... però per poc temps. Sense cap vergonya, es retractaran per confessar que tot ha estat una estratègia a la qual s'han vist empesos per la crisi, que ja se sap que aguditza l'enginy. Per fi, es presenten com a tal: Dos caraduras en crisis. I aquí comença el xou.

Una successió d'anècdotes que fluctuen entre la realitat i la pura creació. Arévalo abandonat en un vaixell pirata, i Osborne encisat per una dona -que estrany!- que li revela els secrets de Cristòfor Colom. Tots dos fent ballet clàssic, i tota la crítica social dita amb l'humor certificat de més de trenta anys d'experiència davant del públic. Perquè tal com diu Arévalo: "Si posés una filera de xoriços a l'escenari, de ben segur que al públic no li costaria posar-los nom a tots. En aquest país, ningú queda lliure de pecat".

Dos caraduras en crisis és un monòleg a dues bandes. Sense misteris, però no exempt de sorpreses (parlen de produir un canvi estacional microclimàtic a l'Apolo!). Paco Arévalo i Bertín Osborne, mà a mà sobre l'escenari del Teatre Apolo, demostren que són uns barruts molt simpàtics. Hi ha anècdotes per satisfer-nos la curiositat i, sobretot, humor en quantitats industrials. Tampoc hi podia faltar la música, sota la direcció del mestre Franco Castellani. Aquests dos bessons a l'estil Schwarzenegger i DeVito a 'The Twins' prometen buidar pulmons. Tot i que la faceta de cantant d'Osborne no ve de nou, la d'Arévalo és una primícia. "És una qüestió d'oferir contrastos", ens explica. En això es basa aquesta aventura que va començar amb l'espectacle Mellizos, que va passar per Barcelona la temporada passada. El cas és que els protagonistes d'aquesta història s'hi han trobat a gust. I si la primera funciona, han pensat, per què no embarcar-se en una segona.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat