Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Llama Fest

  • Comèdia
Aquí estamos Podcast
Aquí estamos Podcast
Publicitat

Time Out diu

Un festival de comèdia alternativa aterra a Barcelona amb 'open mics', monòlegs, podcasts en directe i molt més!

Els dies 9 i 10 de setembre se celebra per primera vegada La Llama Fest, el festival de comèdia alternativa de Barcelona. El centre comunitari de la Lleieltat Santsenca comptarà amb més d’una trentena d’activitats com espectacles, 'stand up comedy', xerrades, tallers, podcasts, fanzines i exposicions, a càrrec de més de 80 reconeguts professionals de la comèdia, l’humor, l’escriptura i l’audiovisual.

L’esdeveniment s’ha creat en col·laboració amb La Llama Store, llibreria i galeria d’art especialitzada en humor, i La Llama School, acadèmia especialitzada en humor que compta amb col·laboracions com Berto Romero. El festival pretén radiografiar l'estat de l'humor a Barcelona, en especial les propostes emergents, rares i poc comercials i amb menys presència als mitjans i als grans festivals. 

Trobarem formats especials, com l’open d’humor negre d’Ana López i Juanki o una xerrada relacionada amb l’humor i el terror o la ciència-ficció, moderada per Susana Vallejo, Albert Monteys i Marc Pastor. També hi haurà una taula rodona entorn dels 'open mics' a càrrec dels organitzadors dels emblemàtics espais de comèdia com el Comedy Gold, Ajajojejo, El otro Mic, Comedy Clubhouse o Tarantos Comedy. La Judit Martín i la Natza Farré tampoc hi faltaran amb el podcast 'Nou paradigma' en viu, com tampoc ho farà 'Aquí estamos' amb Ignasi Taltavull i Adri Romeo, o  'El Mundo Today'. El festival ja està 'sold-out', però igualment hi ha un munt d’activitats gratuïtes programades! Consulteu la programació a la seva web.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
lallamafest.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà