Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Llama Fest

  • Comèdia
  1. Llama Fest 2023 per Alba Bouvier
    Llama Fest 2023 per Alba Bouvier
  2. Llama Fest 2023 per Alba Bouvier
    Llama Fest 2023 per Alba Bouvier
Publicitat

Time Out diu

El festival de comèdia alternativa torna a Barcelona amb 5 escenaris simultànis i més de 50 activitats.

Si us agrada riure i escoltar bons monòlegs, teniu una cita amb La Llama Fest, el festival de comèdia alternativa que torna a Barcelona del 14 al 17 de març. Enguany tindrà una ampliació d'espais que ocuparà dos espais cívics i culturals al districte de Sants, les Cotxeres de Sants i La Lleialtat Santsenca. Aquest va ser el primer festival de comèdia amb polsera i es diferencia perquè proposa un humor diferent, avantguardista i 'estrany'.

L'esdeveniment transformarà Barcelona en la ciutat de l'humor durant uns dies i acollirà espectacles com el d'Ignatius Farray, qui presentarà un recital de poesia en clau de comèdia, i el show and tell d'Àlvaro Carmona, un espectacle que es podrà veure per última vegada. També hi haurà estrenes exclusives dels talents destacats de l’escena com Irene Minovas, Vanessa Lokiu, Miguel Campos Galán, Denny Horror, i la mallorquina Clara Ingold.

El primer dia de festival s'han convidat a humoristes coneguts com a Yunez Chaib, La Prados, Ana López entre altres. A la nit tancarà el show el Xavi Daura, membre del duo Venga Monjas i considerat un dels còmics amb més èxit de Barcelona. El dissabte també vindrà fort amb un preshow 'Bumping Mics' amb Tomàs Fuentes i Albert Floyd i convidats com Adri Romeo, Raquel Hervás, Carmen Romero i molts més. Aquesta edició del festival la tancarà Ignasi Taltavull, que ha tingut molt èxit amb 'La ruina'pòdcast amb qui ha col·laborat amb Berto Romero i molts professionals del món de l'humor. 

Trobarem també activitats obertes a tothom, com la xerrada de Judit Martín i Las Glorias Cabareteras sobre l'humor als locals 'underground', 'open mics' protagonitzats per nous talents emergents, una fira dedicada als fanzins i l'autoedició, l'obtenció d'un diari d'El Mundo Today d'edició especial, així com la possibilitat d'assistir en directe a la gravació de pòdcasts de comèdia, entre altres.

Finalment, es farà l'entrega dels Premis La Llama de Comèdia, que reconeixen els i els millors projectes relacionats amb l'humorisme. Aquests són els únics guardons de Catalunya especialitzats en comèdia després de la que desaparegués el Premi Gat Perich el 2018.

Les entrades per algunes activitats del festival es poden trobar a la web.

Escrit per
Clara Clemente

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
lallamafest.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà