Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Santi Millán i Javi Sancho: Estamos mejor que nunca

  • Comèdia, Monòlegs
  • 1 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

1 de 5 estrelles

“Els homes envellim com el bon vi i les dones són com el vi jove, que es pica aviat”. Aquesta és la tònica general d’Estamos mejor que nunca, últim espectacle de Santi Millán i Javi Sancho, “alumne avantatjat” del primer, tal com el defineixen a la web de Comedy Zoo, el cicle que acull aquest espectacle de 90 minuts fet, bàsicament, d’una pila de tòpics rellepats els quals ningú s’ha pres la molèstia de reformular, al·lusions constants al que li penja a Millán d’entre les cames i alguna de les misèries comunes que comporta l’edat: ressaques eternes, mania a la purpurina i a les tapes de vàter que no s’aguanten dretes, la constatació masculina que la fantasia del trio ja mai es farà realitat.

El que fa d’'Estamos mejor que nunca' un espectacle soporífer no és la forma ni el contingut sinó l’absència de tots dos paràmetres. Si s’ha de jutjar pel volum de riures que van rebre els protagonistes de l’espectacle, però, és un fet igual de verídic que el públic del Capitol no coincideix amb aquesta opinió, fet al qual només puc respondre pensant que Gran Hermano rebenta els baròmetres d’audiència i que no per això qualsevol persona amb una neurona viva podria defensar que és un bon producte televisiu.

L’únic engranatge que funciona en aquest espectacle és Javi Sancho en el paper de còmic principiant, jove, despistat i innocent que juga a fer el contrapunt de Millán, amb el beneplàcit immediat del públic. Tot i així, quan aquest pren l’escenari cap al final de l’espectacle, els pocs espectadors que l’esperaven ja estan prou estabornits per tornar a sentir cap classe d’interès per res del que passi en escena. –Maria Junyent

Detalls

Adreça
Preu
23 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà