Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de moda sostenible a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Greenlifestyle
Foto: Greenlifestyle

Botigues de moda sostenible a Barcelona

Aquí trobaràs propostes de moda i complements ètics i sostenibles

Advertising

Cada vegada hi ha més marques que intenten produir de manera ètica i sostenible, que vol dir d'acord amb les pautes del comerç just i apostant per fibres i processos que deixin el menor rastre en el medi ambient. El consumidor de moda és cada vegada més responsable i activista i es demana: 'qui fa la roba que porto?'. Visiteu aquestes botigues que inciten a comprar de forma més conscient.

No t'ho perdis: més comerç de proximitat a Sant Antoni.

Humus Vestir Sostenible
Foto: Julen Esnal

Humus Vestir Sostenible

Botigues Ciutat Vella

El respecte pel medi ambient, la salut i els drets dels treballadors són la pedra filosofal d'Humus, la botiga de roba i complements ètics ubicada al Gòtic. Hi trobareu marques com L'Herbe Rouge, les samarretes de Thinking Mu, les propostes fresques d'Armedangles, i el calçat de Nagore, entre d'altres.

GreenLifeStyle

Botigues Gràcia

Un manifest, una ètica, un peatge: cap de les peces de roba o complements que trobareu a Green Life Style transgredeix els principis de sostenibilitat, reciclatge i comerç just. Una altra de les normes no escrites és l’aposta pel disseny. Hi trobareu marques europees que compleixen i certifiquen les seves col·leccions: Suite 12, Cossac, Les Racines du Ciel, i les sabates de Capsule Barcelona més la cosmètica de Mamita Botanical –incorporacions recents– són algunes de les més destacades.

Advertising
Coshop
Foto: Coshop

Coshop

Botigues Barcelona

CoShop és un projecte col·laboratiu que serveix de plataforma per donar a conèixer  dissenyadors marques de moda sostenible, que produeixen localment en tallers socials i amb primera matèria d'origen orgànic o material reciclat.

Home On Earth
©Irene Fernández

Home On Earth

Botigues El Gòtic

Home On Earth és un punt de trobada entre el disseny escandinau i la cultura asiàtica, un invent de la danesa Mette Aagaard Jakobsen i l'alemany Stephan Shaefer. En aquest gran basar tutelat per la mare natura i conceptes tan en boga com el reciclatge, la sostenibilitat i l'ecologia, trobareu objectes de decoració, roba per a la llar, làmpades, accessoris i roba infantil.

Advertising
Caboclo
© Maria Dias

Caboclo

Botigues Ciutat Vella

Caboclo és artesania índigena de l'Amazones. Treballen amb comunitats d’artesans de mans privilegiades. Allà reciclen pneumàtics per fer les soles. Allà només usen pells adobades sense crom. Per això Caboclo és la resistència, perquè fer sabates amb ètica no és incompatible amb fer sabates de disseny. Cada cop més gent entén que hi ha una altra manera de consumir moda, més responsable i més sostenible. I Caboclo ho celebra obrint la seva segona botiga a Barcelona, un espai preciós que ocupa un antic forn de pa del Born.

Velvet Bcn aposta per la moda ètica i sostenible
Foto: El Sotano Photo

Velvet Bcn

Botigues Gràcia

Velvet Bcn és una botiga que aposta per la moda ètica i sostenible, per dissenys atractius i atemporals i una línia de productes eco&fair a l'abast del públic general. Treballen amb marques internacionals que certifiquen les condicions laborals dignes dels seus treballadors, i també amb marques locals i aposten per teixits alternatius. Aquí hi trobareu les peces de Nudo Clothing, els texans d'Armedangels, les vambes de Veja i les creacions locals de Cal·lum i The Nordic Leaves.

Advertising
Nudie Jeans
Foto: Nudie Jeans

Nudie Jeans

Botigues Gràcia

A Nudie Jeans han posat fil a l'agulla per restaurar els texans envellits i malmesos per l'ús i el pas del temps, amb l'objectiu d'allargar-los la vida i convertir-los en una petita obra d'art.

Olokuti
©Scott Chasserot

Olokuti

Botigues

“Eco, bio, just” és el mantra de la tribu Olokuti, que ja fa prop de deu anys que  reivindica el comerç just i l’ecologia des del seu magnífic quarter de Gràcia. A més del jardí que s’amaga al final de la botiga també sorprèn la seva selecció de productes, tota una demostració de com s’avenen consum responsable i originalitat. 

Advertising
Demano
Foto: Demano

Demano

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Des de 1999, demano ha dissenyat productes a partir dels cartells dels esdeveniments culturals de la ciutat, transformats en bosses, carteres i accessoris.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising